Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul director de campanie al lui Trump a pledat vinovat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul director de campanie al lui Trump a pledat vinovat

Fostul director al campaniei prezidentiale a lui Donald Trump, Paul Manafort, s-a predat astazi procurorului special al Departamentului Justitiei Robert Mueller, potrivit CNN. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul director de campanie a lui Donald Trump, Paul Manafort, a fost plasat in arest la domiciliu

Fostul director de campanie a lui Donald Trump, Paul Manafort, a fost plasat luni in arest la domiciliu, anunta Reuters. Manafort sosise luni dimineata la FBI, dupa ce fusese somat de justitie sa se predea autoritatilor federale.

Fostul director general al Postei, Andrei Stanescu, critica noul management si restructurarea facuta de Ministrul Sova/Ce avantaje ar avea liderul de sindicat Matei Bratianu si cei doi fii ai sai din Posta Romana

Andrei Stanescu, fostul director general al Postei Romane, a lansat joi acuzatii la adresa actualei conduceri din Posta Romana si a restructurarilor demarate in acord cu sindicatele de Ministrul Comunicatiilor, Lucian Sova. Acesta sustine ca Matei Bratianu, liderul de sindicat, are doi fii angajati in Posta. In pofida desfiintarii a 56 de functii de conducere, Alexandru Bratianu, fiul liderului de sindicat Matei Bratianu, este in continuare sef de departament de marketing, iar celalalt fiu nu vine deloc la serviciu. Despre Elena Petrascu, actualul director interimar, care inainte a ocupat functia de director juridic, Stanescu sustine ca este raspunzatoare in cazul licitatiei de 8,6 milioane euro pentru servicii de printare, anulata recent pentru nereguli grave. HotNews. ro a solicitat joi puncte de vedere atat conducerii Postei cat si lui Matei Bratianu si vom reveni cu explicatiile acestora imediat ce le vom primi.

Cine este George Papadopoulos, fostul consilier al lui Trump care discuta cu Rusia si care a pledat vinovat pentru marturie mincinoasa / Acesta a incercat sa organizeze o intalnire intre Donald Trump si Vladimir Putin

Procurorul special american care conduce ancheta privind ingerinta Rusiei in alegerile din SUA a anuntat luni ca un fost consilier pentru politica externa al campaniei lui Donald Trump a mintit FBI in ceea ce priveste contactele sale repetate cu intermediari ai puterii rusesti, scrie AFP.

Fostul director de campania al lui Donald Trump, pus sub acuzare de FBI pentru conspiratie impotriva Statelor Unite (FOTO)

Paul Manafort, fostul sef de campanie al lui Donald Trump din alegerile prezidentiale din 2016, s-a predat, luni, ofiterii FBI. Acesta a fost pus sub acuzare pentru conspiratie impotriva Statelor Unite si.

Paul Manafort, fostul sef de campanie al lui Trump, ar fi primul inculpat in ancheta privind amestecul Rusiei in prezidentialele americane

Potrivit cotidianului New York Times, autoritatile americane l-au convocat pe Paul Manafort, fostul sef de campanie al lui Donald Trump, si pe partenerul acestuia, Rick Gates, sa se prezinte in fata autoritatilor in cadrul anchetei privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )