Libnet.ro
UNICEF

14:00

Fostul director al SRI Alba Ioan Tarnu si politistul BCCO Liviu Schiau, achitati la Curtea de Apel in dosarul utilajelor furate din UE

Adevărul Adevărul,
Fostul director al SRI Alba Ioan Tarnu si politistul BCCO Liviu Schiau, achitati la Curtea de Apel in dosarul utilajelor furate din UE

Curtea de Apel Alba Iulia a pronuntat vineri, 5 decembrie 2014, prima decizie in mega-dosarul de criminalitate organizata privind furturi de utilaje agricole din vestul Europei cu prejudiciu de 4,5 milioane de euro. Printre cei 27 de inculpati se afla si fostul director al SRI Alba, Ioan Tarnu, respectiv subcomisarulLiviu Schiau, fost politist la BCCO Alba Iulia. Cei doi au fost achitati pentru ambele acuzatii aduse de procurorii DIICOT. continuă pe Adevărul

Fostul director al ROMATSA, audiat in dosarul accidentului din Apuseni

Fostul director al Administratiei Romane a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA), Aleodor Francu, a fost audiat, vineri, de procurorii de la Parchetul instantei supreme in legatura cu producerea accidentului .

Fostul director al ROMATSA, audiat in dosarul accidentului din Apuseni

Fostul director al Administratiei Romane a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA), Aleodor Francu, a fost audiat, vineri, de procurorii de la Parchetul instantei supreme in legatura cu producerea accidentului din muntii Apuseni, in urma caruia pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion au murit.

Fostul director ROMATSA, audiat de procuri, in dosarul accidentului din Apuseni

Fostul director ROMATSA, Aleodor Francu, este audiat, vineri, la Parchetul General, in dosarul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, informeaza b1. ro.

Fostul director ROMATSA Aleodor Francu, audiat in dosarul accidentului aviatic din Apuseni

Fostul director ROMATSA Aleodor Francu este audiat de mai bine de doua ore la Parchetul General, in dosarul accidentului aviatic din Apuseni. Procurorii vor sa afle detalii punctuale legate de modul de interventie .

Fostul director al ROMATSA, audiat la Parchetul General in dosarul accidentului din Apuseni

Anchetatorii accidentului aviatic din 20 ianuarie, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion, il audiaza vineri pe fostul sef al Administratiei Romane a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )