Libnet.ro
UNICEF

06:00

Fostul lider pakistaney Pervez Musharraf, din nou arestat

Adevărul Adevărul,
Fostul lider pakistaney Pervez Musharraf, din nou arestat

Justitia pakistaneza l-a plasat in arest la domiciliu pentru inca cel putin doua saptamani pe fostul presedinte Pervez Musharraf, care a fost eliberat pe cautiune in cursul acestei saptamani, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Fostul lider pakistanez Pervez Musharraf, din nou arestat

Justitia pakistaneza l-a plasat in arest la domiciliu pentru inca cel putin doua saptamani pe fostul presedinte Pervez Musharraf, care a fost eliberat pe cautiune in cursul acestei saptamani, relateaza AFP.

Fostul presedinte Pervez Musharraf a fost arestat din nou, la o zi de la eliberare

Fostul presedinte pakistanez Pervez Musharraf a fost arestat, joi, de catre autoritati, fiind acuzat ca este responsabil de operatiunea fortelor de ordine asupra Moscheii Rosii din Islamabad din 2007, unde si-au.

Fostul presedintele pakistanez Pervez Musharraf, arestat din nou

Politia pakistaneza a anuntat, ieri, ca l-a arestat din nou pe fostul presedinte Pervez Musharraf, care tocmai fusese eliberat pe cautiune in alt dosar, dupa aproape sase luni de domiciliu fortat.

Fostul presedinte pakistanez Pervez Musharraf, eliberat pe cautiune.

Justitia pakistaneza l-a eliberat, miercuri, pe cautiune, pe fostul presedinte Pervez Musharraf, aflat in arest la domiciliu de mai multe luni. Curtea Suprema l-a eliberat pe cautiune pe fostul presedinte Musharraf in dosarul fostului lider rebel Akbar Bugti, au anuntat avocatii acestuia din urma intr-un comunicat remis AFP. Musharraf, in varsta de 70 de ani, a fost plasat in arest la domiciliu in vila sa de la Chak Shahzad, la periferia capitalei Islamabad, protejata, din cauza .

Cazul decoratiei lui Laszlo Tokes va fi discutat din nou peste o saptamana

Cazul decoratiei lui Laszlo Tokes va fi discutat din nou peste o saptamana de comisia de onoare a Ordinului Steaua Romaniei. Nu a putut fi luata inca o decizie, deoarece patru dintre cei sapte membri ai.

Clubul Steaua, din nou in silenzio stampa: Reghe nu mai vorbeste cu presa.

Jucatorii si membrii stafului echipei Steaua Bucuresti au decis sa intre in silenzio stampa incepand de joi, iar informarea suporterilor despre activitatile zilnice se va face pe site-ul oficial al clubului si pe pagina de Facebook, potrivit Mediafax. FC Steaua a anuntat ca va onora obligatiile contractuale cu institutiile media detinatoare de drepturi pentru Liga I, Cupa Romaniei si Liga Campionilor. Reghe s-a suparat din nou pe presa, dupa ce a aparut in ziare un nou incident in care .

Guvernul amana din nou adoptarea noului Cod rutier

Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contravnetii si infractiuni, au declarat surse oficiale.

Guvernul amana din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru clarificari tehnice - surse

Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contravnetii si infractiuni, au declarat surse oficiale citate de agentia Mediafax.

VIDEO Guvernul amana din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru clarificari tehnice - surse

Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contravnetii si infractiuni, au declarat surse oficiale citate de agentia Mediafax.

VIDEO UPDATE Guvernul amana din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru clarificari tehnice

Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contravnetii si infractiuni, au declarat surse oficiale citate de agentia Mediafax. UPDATE La finalul sedintei de Guvern, a explicat ministrul agriculturii motivele amanarii aprobarii Codului Rutier. Decizia politica este de a adopta prin Ordonanata de Urgenta saptamana viitoare sau saptamanile urmatoare din ratiuni tehnice, a spus Daniel Constantin. Acesata a precizat ca trebuie corelata baza de date si infiintat un cont unic prin Ministerul Finantelor pentru plata amenzilor. Indata ce va fi rezolvata aceasta problema tehnica ce tine mai mult de partea de soft, aceasta ordonanta de urgenta va fi aprobata, a mai spus ministrul agriculturii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )