Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul ministru albanez, Marko Bello: Romania nu a jucat ca pe vremea lui Hagi si cu noroc am reusit trei puncte

Hotnews Hotnews,
 Fostul ministru albanez, Marko Bello: Romania nu a jucat ca pe vremea lui Hagi si cu noroc am reusit trei puncte

Albania este in sarbatoare, dupa ce a obtinut in fata nationalei Romaniei prima victorie la un turneu final european. Romania a pierdut cu Albania, scor 0-1, ultimul meci din grupele Euro 2016, disputat pe Stade des Lumieres din Lyon. Intr-un interviu acordat pentru Mediafax, fostul ministru al Integrarii Europene, Marko Bello a declarat ca victoria Albaniei a provocat o explozie de bucurie in toata tara. continuă pe Hotnews

Fostul ministru Constantin Nita ramane sub control judiciar pe cautiune

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca fostul ministru al Energiei Constantin Nita sa ramana sub control judiciar, in dosarul in care este judecat pentru trafic de influenta.

Fostul ministru al Energiei Constantin Nita ramane sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca fostul ministru al Energiei Constantin Nita sa ramana sub control judiciar, in dosarul in care este judecat pentru trafic de influenta, fiind mentinuta si cautiunea pe care acesta trebuie sa o plateasca de 435. 823 lei.

Mihai Tanasescu, fostul ministru al Finantelor, este urmarit penal de DIICOT in dosarul Rompetrol

Fostul ministru al Finantelor Mihai Tanasescu este urmarit penal de DIICOT in dosarul Rompetrol, informeaza B1 TV. Tanasescu s-a prezentat vineri dimineata la sediul institutiei pentru a i se aduce la .

UPDATE Fostul ministru Mihai Tanasescu, pus sub acuzare in dosarul Rompetrol II.ICCJ mentine sechestrul de trei miliarde de lei la rafinaria Petromidia

Fostul ministru Mihai Tanasescu este incepand de astazi urmarit penal in dosar Rompetrol II. Acesta este acuzat de complicitate la delapidare, constituire a unui grup infractional organizat si abuz in serviciu. Fostul ministru al Finantelor s-a prezentat vineri la sediul DIICOT, unde procurorii l-au anuntat ca este anchetat. Tanasescu mai este urmarit penal si in dosarul Microsoft.

Fostul ministru al Apararii, generalul Victor Atanasie Stanculescu, a decedat, intr-un azil de lux. Implicarea sa in Revolutie si dosarele penale

Fostul ministru al Apararii, generalul Victor Atanasie Stanculescu a incetat din viata, la varsta de 88 de ani, potrivit unor surse din anturajul sau.

Surse: Fostul ministru al Apararii, generalul Victor Atanasie Stanculescu, a decedat, intr-un azil de lux. Implicarea sa in Revolutie si dosarele penale

Fostul ministru al Apararii, generalul Victor Atanasie Stanculescu a incetat din viata, la varsta de 88 de ani, potrivit unor surse din anturajul sau.

Fostul ministru al Energiei Constantin Nita ramane sub control judiciar pe cautiune

Fostul ministru al Energiei Constantin Nita ramane sub control judiciar pe cautiune, in dosarul in care este judecat pentru trafic de influenta. Astfel, el are de platit suma de 453. 823 de lei, au decis magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Fostul ministru de Finante Mihai Tanasescu, pus sub urmarire penala de DIICOT, in dosarul Rompetrol 2

Fostul ministru de Finante Mihai Tanasescu a fost pus, vineri, sub urmarire penala de catre procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), in dosarul Rompetrol 2, potrivit unor surse judiciare.

Fostul ministru Mihai Tanasescu, urmarit penal in dosarul Rompetrol II

Fostul ministru al Finantelor Mihai Tanasescu s-a prezentat vineri la sediul DIICOT, unde procurorii il vor anunta ca a fost pus sub urmarire penala in dosarul Rompetrol II pentru savarsirea in.

Generalul Victor Atanasie Stanculescu a murit la 88 de ani. Fostul ministru al Apararii era internat intr-un azil de batrani

Fost ministru al Apararii, generalul Victor Atanasie Stanculescu a murit intr-un azil de batrani, la varsta de 88 de ani. Recent s-a aflat ca Stanculescu a suferit doua atacuri cerebrale si era intr-o stare de sanatate precara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )