Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fostul ministru Chiuariu:Dreptatea a fost infranta de ohotarare fara probe. Voi face plangere la CEDO

Adevărul Adevărul,
Fostul ministru Chiuariu:Dreptatea a fost infranta de ohotarare fara probe. Voi face plangere la CEDO

Senatorul PNL Tudor Chiuariu, condamnat vineri de instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare in DosarulPosta Romana, sustine ca dreptatea a fost infranta de o hotararedata fara probe si fara baza legala, el anuntand ca va depune plangere la Consiliul European pentru Drepturile Omului CEDO). continuă pe Adevărul

Tudor Chiuariu: Dreptatea a fost infranta de o hotarare fara probe. Voi face plangere la CEDO

Senatorul PNL Tudor Chiuariu, condamnat de instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare, sustine ca dreptatea a fost infranta de o hotarare data fara probe si fara baza legala, el anuntand ca va depune plangere la CEDO.

Sentintele definitive in dosarul Posta Romana: Seful Comisiei Juridice din Senat, Tudor Chiuariu - trei ani si jumatate de inchisoare, cu suspendare. Fostul ministru al Comunicatiilor Nagy Zsolt - patru ani de inchisoare, cu suspendare

Fostul ministrul al Justitiei Tudor Chiuariu PNL), in prezent seful Comisiei Juridice din Senat, a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, in timp ce fostul ministru al Comunicatiilor Nagy Zsolt a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul Posta Romana.

Avocatul lui Zsolt Nagy, despre condamnarea primita de fostul ministru: Este vorba de o eroare judiciara

Condamnarea primita de fostul ministru al Telecomunicatilor Zsolt Nagy in dosarul Posta Romana, de patru ani de inchisoare cu suspendare, este o eroare judiciara, a apreciat avocatul acestuia, Eugen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )