Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul ministru Dan Ioan Popescu, la DIICOT in dosarul Rompetrol II

Antena3 Antena3,
Fostul ministru Dan Ioan Popescu, la DIICOT in dosarul Rompetrol II

Fostul ministru al Economiei si Comertului Dan Ioan Popescu s-a prezentat miercuri la sediul DIICOT, unde procurorii il vor anunta ca a fost pus sub urmarire penala in dosarul Rompetrol II. continuă pe Antena3

Fostul ministru Dan Ioan Popescu, la iesire de la DIICOT: Am fost si sunt un om corect, care am respectat legea in totalitate

Fostul ministru al Economiei si Comertului Dan Ioan Popescu s-a prezentat miercuri la sediul DIICOT, unde procurorii il vor anunta ca a fost pus sub urmarire penala in dosarul Rompetrol II.

Dan Ioan Popescu, fostul ministru al economiei, a venit la DIICOT in dosarul Rompetrol 2

Dan Ioan Popescu, fostu ministru al Economiei, a venit la DIICOT fiind citat in dosarul Rompetrol 2. Acesta a declarat ca presedintele joaca rol de primar, pentru ca vizeaza orice, facand referire la cererea DIICOT privind urmarirea sa.

Dan Ioan Popescu, audiat la DIICOT in dosarul Rompetrol II: Cred ca presedintele nu citeste ce vizeaza

Dan Ioan Popescu, fostul ministrul Economiei si Comertului, s-a prezentat miercuri la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru a fi audiat in dosarul Rompetrol II. La intrarea in sediul institutiei, acesta a declarat ca presedintele joaca rol de primar, pentru ca vizeaza orice, facand referire la cererea de incuviintare a urmariire sale penale.

Dan Ioan Popescu, dupa ce presedintele a aprobat cererea de urmarire penala impotriva sa: Iohannis joaca rol de primar. Nu cred ca citeste ceea ce avizeaza (VIDEO)

Fostul Ministru al Economiei Dan Ioan Popescu s-a prezentat miercuri la DIICOT pentru a fi audiat de procurori in dosarul Rompetrol II, informeaza B1 TV. inainte de a se prezenta in fata.

Fostul ministru Gheorghe Pogea, la DIICOT in dosarul Rompetrol II

Fostul ministru al Finantelor Publice Gheorghe Pogea s-a prezentat miercuri la sediul DIICOT, unde procurorii il vor anunta ca a fost pus sub urmarire penala in dosarul Rompetrol II.

UPDATE. Fostii sefi ai Economiei si Finantelor Publice, chemati la DIICOT in dosarul Rompetrol II. Popescu: Mi s-a pus sechestru pe doua apartamente, pe terenuri pasune si pe conturi

Fostii ministri Dan Ioan Popescu, Sebastian Vladescu si Gheorghe Pogeaau fost chemati, miercuri dimineata, la sediul DIICOT. Ei a fost pus sub urmarire penala in dosarul Rompetrol II. Procurorii i-au pus sechestru pe doua apartamente, pe terenuri pasune si pe conturi, lui Dan Ioan Popescu.

DIICOT: Patru fosti ministri, urmariti penal in dosarul Rompetrol II

Fostii ministri Mihai Tanasescu, Dan Ioan Popescu, Sebastian Vladescu si Gheorghe Pogea sunt urmariti penal pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si complicitate la delapidare, potrivit unui comunicat al DIICOT.

UPDATE. Fostii ministri Popescu, Vladescu si Pogea, urmariti penal in dosarul Rompetrol II. Lista acuzatiilor si pozitiile fostilor demnitari

Fostii ministri Dan Ioan Popescu, Sebastian Vladescu si Gheorghe Pogea au fost chemati, miercuri dimineata, la sediul DIICOT. Ei a fost pus sub urmarire penala in dosarul Rompetrol II. Procurorii i-au pus sechestru pe doua apartamente, pe terenuri pasune si pe conturi, lui Dan Ioan Popescu.

Fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu, la DIICOT

Fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu s-a prezentat miercuri la sediul DIICOT, unde procurorii il vor anunta ca a fost pus sub urmarire penala in dosarul Rompetrol II.

Nicolae Banicioiu, fostul ministru al Sanatatii, fusese informat de SRI despre neregulile privind dezinfectantii Hexi Pharma din spitale

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu fusese informat de Serviciul Roman de Informatii SRI), in anul 2015, despre mai multe nereguli privind dezinfectantii Hexi Pharma folositi in spitalele romanesti, informarea transmisa vizand Spitalul Judetean din Cluj-Napoca, potrivit Digi24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )