Libnet.ro
UNICEF

11:30

Fostul ministru Gabriel Sandu, audiat la DNA, in dosarul Microsoft

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul ministru Gabriel Sandu, audiat la DNA, in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a venit, luni, la DNA pentru a da noi declaratii in dosarul Microsoft, in care este acuzat de luare de mita si spalare de bani, el fiind in arest la domiciliu dupa ce a facut un denunt. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul ministru Gabriel Sandu, audiat la DNA, in dosarul Microsoft

Procurorii anticoruptie l-au audiat din nou pe fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, in dosarul Microsoft, in care este acuzat de luare de mita si spalare de bani, el fiind in arest la domiciliu dupa ce a facut un denunt.

Fostul ministru Gabriel Sandu, audiat la DNA, in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a venit, luni, la DNA pentru a da noi declaratii in dosarul Microsoft, in care este acuzat de luare de mita si spalare de bani, el fiind in arest la domiciliu dupa ce a facut un denunt.

Fostul ministru Gabriel Sandu, noi audieri la DNA, in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu s-a prezentat luni la DNA pentru a da noi declaratii in dosarul Microsoft. Acesta este acuzat de luare de mita si spalare de bani si se afla in arest la.

Gabriel Sandu, audiat la DNA

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a venit, luni, la DNA pentru a da noi declaratii in dosarul Microsoft, in care este acuzat de luare de mita si spalare de bani, informeaza Mediafax.

Dosarul Gala Bute. Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, audiat la DNA

Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udreape vremea cand aceasta conducea Ministerul Dezvoltarii si Turismului, s-a prezentat, luni la sediul Directie Nationale Anticoruptie DNA) pentru a da declaratii in dosarul Gala Bute in care se afla in arest la domiciliu.

Sinteza Zilei. Imagini de la intalnirile celor care luau spaga in dosarul Microsoft

Mai multe fotografii de la intalnirile celor care luau spaga in dosarul Microsoft au fost prezentate in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei. in imaginile realizate in fata hotelului lui Dorin.

Traian Basescu, citat de procurorii inaltei Curti pentru a fi audiat in dosarul de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, potrivit avocatului parlamentarului, Lucian Bolcas, citat de sursele din presa.

Avocat: Traian Basescu va fi audiat in dosarul in care Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas.

Avocat: Traian Basescu, citat de procurori, pentru a fi audiat in dosarul de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )