Libnet.ro
UNICEF

12:30

Fostul ministru Gabriel Sandu, audiat la sediul DNA

B1 B1,
Fostul ministru Gabriel Sandu, audiat la sediul DNA

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a ajuns luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru noi audieri, informeaza B1 TV. Cel mai probabil, Gabriel Sandu va fi audiat in dosarul Microsoft,. continuă pe B1

Fostul ministru Gabriel Sandu, audiat la sediul DNA (VIDEO)

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a ajuns luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru noi audieri, informeaza B1 TV. Cel mai probabil, Gabriel Sandu va fi audiat in dosarul Microsoft,.

Gabriel Sandu, audiat la DNA

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, este audiat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, relateaza B1 Tv.

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, este audiat la sediul DNA

UPDATE: Mihail Vlasov a iesit din sediul DNA in jurul orei 11. 20, dar a refuzat sa faca vreo declaratie in fata presei. Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a ajuns.

Procurorii au pus pe bunuri ale lui Dorin Cocos, Gheorghe Stefan, Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, in dosarul Microsoft

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au pus sechestru asigurator pe bunurile fostului ministru Gabriel Sandu, edilului suspendat al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, dar si pe cele ale oamenilor de afaceri Dorin Cocos si Dumitru Nicolae.

Dosarul Microsoft: Procurorii pun SECHESTRU pe bunurile lui Dorin Cocos, Gheorghe Stefan, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae

Procurorii anticoruptie au instituit sechestru asigurator asupra mai multor bunuri mobile si imobile apartinand oamenilor de afaceri Dorin Cocos, Dumitru Nicolae, primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, si fostului ministru Gabriel Sandu, in dosarul Microsoft, conform surselor Rl.

DNA, sechestru pe bunurile lui Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Gheorghe Stefan si Nicolae Dumitru

Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe bunuri mobile si imobile ale lui Dorin Cocos, Gheorghe Stefan, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae, in dosarul Microsoft. Gheorghe Stefan si Dorin.

DNA a pus sechestru pe bunuri ale lui Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Gheorghe Stefan in dosarul Microsoft

Procurorii anticoruptie au dispus, in dosarul Microsoft, instituirea masurii sechestrului asigurator asupra mai multor bunuri mobile si imobile ce apartin lui Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Gheorghe Stefan si.

Adriean Videanu, la ICCJ. Fostul ministru al Economiei afla daca va ramane sub control judiciar

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a ajuns la iCCJ a ajuns in jurul orei 10. 40 la, unde va afal daca ramane sub control judiciar, conform B1TV.

Elena Udrea si Ion Ariton, audiati la DNA in dosarul Gala Bute

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost adusa, vineri, din arestul Politiei Capitalei la DNA, pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute, in care este acuzata de luare de mita si abuz in serviciu. Tot vineri dimineata, in jurul aceleiasi ore, a sosit la sediul DNA pentru audieri si fostul ministru al Economiei Ion Ariton, inculpat in dosarul Gala Bute si pus sub control judiciar.

UPDATE Elena Udrea, adusa cu duba politiei la DNA. Procurorii au pus sechestru pe averea ei

Elena Udrea a fost scoasa din arestul politiei si dusa la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, acolo unde urmeaza a fi audiata din nou in dosarul Gala Bute. Tot in acest dosar este audiat vineri si Ion Ariton, aflat sub control judiciar impus de procurori. La DNA a fost dus si Rudel Obreja. Procurorii au pus sechestru asigurator pe averile tuturor inculpatilor.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )