Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

B1 B1,
Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a fost condamnat joi de Curtea de Apel Bacau la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, informeaza B1 TV. Totodata, instanta a decis. continuă pe B1

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca si fostul deputat Mihai Banu au fost condamnati la inchisoare cu executare de Curtea de Apel Bacau

Fostul senator si ministru de Interne Gabriel Berca si Mihai Banu, fost deputat PDL, au fost condamnati la trei ani si trei ani si sase luni de inchisoare, cu executare, de Curtea de Apel Bacau. Instanta de fond a schimbat incadrarea in trafic de influenta in forma continuata. in acelasi dosar a fost condamnat, la doi ani de inchisoare, cu suspendare si avocatul Lucian Banu.

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Gabriel Berca, fost senator, ministru, secretar general al Guvernului si consilier prezidential a fost condamnat, joi, de o instanta a Curtii de Apel Bacau la trei ani de inchisoare cu executare pentru.

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu, condamnat definitiv in dosarul Case pentru generali

Curtea Suprema a pronuntat, marti, decizia definitiva in dosarul Case pentru generali, fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu ramanand cu pedeapsa initiala, de un de inchisoare cu suspendare. Demnitarul este cercetat in legatura cu achizitionarea in conditii ilegale a unei locuinte de serviciu la pret subventionat.

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu afla, marti, sentinta definitiva in dosarul Case pentru generali

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu afla, marti, sentinta definitiva in dosarul Case pentru generali, in care a fost condamnat, in prima instanta, la un an de inchisoare cu suspendare, in legatura cu achizitionarea unei locuinte de serviciu in conditii ilegale, la pret subventionat.

Corneliu Dobritoiu, a fost condamnat definitiv in dosarul Case pentru generali (VIDEO)

Condamnare definitiva pentru fostul ministru al apararii, Corneliu Dobritoiu, Acesta a primit un an inchisoare cu suspendare in dosarul 'Case pentru generali'. Condamnarea a venit dupa.

Procurorii au contestat decizia in dosarul lui Silviu Lung. Fostul mare portar al nationalei a fost condamnat la 1 an si 4 luni de inchisoare cu suspendare

Silviu Lung a fost condamnat de magistratii Judecatoriei Craiova la 1 an si 4 luni de inchisoare cu susoendare pentru ucidere din culpa. Sentinta data pe data de 22 martie a fost atacata cu apel de procurori, dar si de societatea civila de asigurari.

Un bancher rus a fost condamnat in SUA la doi ani si jumatate de inchisoare pentru SPIONAJ

Un bancher rus arestat in Statele Unite pentru spionaj in favoarea Moscovei a fost condamnat miercuri de un tribunal american la doi ani si jumatate de inchisoare.

Sorin Frunzaverde scapa de inchisoare: Fostul presedinte al CJ Caras-Severin, condamnat la doi ani cu suspendare

Fostul presedinte al CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde PNL), a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru folosirea influentei in vederea obtinerii unui folos necuvenit, i.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )