Libnet.ro
UNICEF

17:30

Fostul ministru Monica Iacob Ridzi, asteptata luni la Curtea Suprema in dosarul de coruptie

Adevărul Adevărul,
Fostul ministru Monica Iacob Ridzi, asteptata luni la Curtea Suprema in dosarul de coruptie

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi este asteptata, luni, la Curtea Suprema unde magistratii iau in discutie un nou termen al apelului in dosarul in care aceasta este acuzata de coruptie. continuă pe Adevărul

iCCJ judeca apelul fostului ministru Iacob Ridzi la decizia de condamnare la 5 ani de inchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) judeca, azi, un nou termen in dosarul fostului ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi si a celorlalti inculpati care au formulat apel la decizia de condamnare in dosarul privind organizarea Zilei Tineretului, potrivit surselor din presa.

Surse: ICCJ amana pana pe 9 februarie sentinta in dosarul Ridzi

Actualizare 17:36 inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a amanat, astazi, pentru 9 februarie, pronuntarea sentintei in dosarul fostului ministru Monica Iacob-Ridzi, au declarat, pentru ziarul BURSA, surse judiciare.

O noua marturie in dosarul de coruptie al Monicai Ridzi

Un inculpat din dosarul de coruptie al fostului ministru Monica Iacob Ridzi, fostul director economic din Ministerul Tineretului si Sportului, a declarat, la o audiere la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), ca Ridzi i-a spus ca organizarea evenimentului de 2 Mai din 2009 este o chestiune politic asumata, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )