Libnet.ro
UNICEF

15:30

Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu a fost avizat prim-vicepresedinte al ASF, in locul lui Daianu

Antena3 Antena3,
Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu a fost avizat prim-vicepresedinte al ASF, in locul lui Daianu

Fostul ministru al Muncii din partea PSD si fost presedinte UNPR Marian Sarbu a fost avizat de comisiile reunite de buget-finante din Parlament pentru a prelua pozitia de prim-vicepresedinte al ASF, in locul lui. continuă pe Antena3

Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu a fost avizat prim-vicepresedinte al ASF, in locul lui Daianu

Fostul ministru al Muncii din partea PSD si fost presedinte UNPR Marian Sarbu a fost avizat de comisiile reunite de buget-finante din Parlament pentru a prelua pozitia de prim-vicepresedinte al ASF, in locul lui Daniel Daianu, care a demisionat din functie pentru a candida pe o pozitie in CA-ul BNR.

Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu a fost avizat prim-vicepresedinte al ASF, in locul lui Daianu

Fostul ministru al Muncii din partea PSD si fost presedinte UNPR Marian Sarbu a fost avizat de comisiile reunite de buget-finante din Parlament pentru a prelua pozitia de prim-vicepresedinte al ASF, in locul.

Marian Sarbu, fostul ministru al Muncii, a fost avizat pentru functia de prim-vicepresedinte al ASF, in locul lui Daniel Daianu

Fostul ministru al Muncii din partea PSD si fost presedinte UNPR Marian Sarbu a fost avizat de comisiile reunite de buget-finante din Parlament pentru a prelua pozitia de prim-vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, in locul lui Daniel Daianu, care a demisionat din functie pentru a candida pe o pozitie in Consiliul de Administratie al Bancii Nationale.

AUDIO Daianu a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al ASF. In locul lui a venit Marian Sarbu

Am primit doua demisii de la ASF azi dimineata: una a lui Daniel Daianu si cealalta a domnului Marian Marzac. Pentru postul d-lui Daianu si-a depus candidatura Marian Sarbu. Propun sa-i adresam intrebari d-lui Sarbu numai daca avem neclaritati la CV, a declarat luni Eugen Nicolaescu, in cadrul sedintei comisiilor de specialitate din Parlament. Daianu intentioneaza sa intre in Consiliul de Administratie al BNR, el depunandu-si deja candidatura. Sedinta pe aceasta tema a durat exact 3 minute.

Marian Sarbu, desemnat prim-vicepresedinte ASF

Comisiile reunite de buget-finante din Senat si Camera Deputatilor l-au desemnat astazi pe Marian Sarbu drept prim-vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), pe locul ramas vacant in urma demisiei lui Daniel Daianu.

Mugur Isarescu a fost avizat pentru al cincilea mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei

Mugur Isarescu a fost avizat in unanimitate de comisiile reunite de Buget, Finante-Banci din Parlament pentru al cincilea mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Isarescu ocupa aceasta functie de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2814 seconds )