Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul prefect de Galati Emanoil Catalin Bocaneanu, din nou in arest preventiv

România Liberă România Liberă,
Fostul prefect de Galati Emanoil Catalin Bocaneanu, din nou in arest preventiv

Fostul prefect al judetului Galati Emanoil Catalin Bocaneanu, acuzat de fapte de coruptie privind finantarea ilegala a unui club sportiv, a fost pus din nou in arest preventive. continuă pe România Liberă

Fostul prefect de Galati Emanoil Bocaneanu, din nou in arest preventiv

Magistratii Curtii de Apel Galati au admis contestatia procurorilor anticoruptie si au decis plasarea in arest preventiv a fostului prefect de Galati Emanoil Catalin Bocaneanu, dupa ce in urma cu cinci zile magistratii Tribunalului Galati il plasasera in arest la domiciliu, informeaza Agerpres.

Toader sustine ca fostul prefect de Galati este in vizorul DNA si pentru organizarea alegerilor din 2012

Mircea Toader a declarat, vineri, ca la sfarsitul anului trecut a fost chemat la DNA unde i s-au cerut anumite documente intrucat procurorii fac cercetari in cazul lui Emanoil Catalin Bocaneanu in legatura cu o plangere penala privind organizarea alegerilor locale din 2012, pe care deputatul a depus-o impotriva fostului prefect.

Fostul prefect de Buzau ramane in arest. Paul Beganu, inculpat in dosarul retrocedarii ilegale de padure

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu, inculpat intr-un dosar privind retrocedarea ilegala a peste 5. 000 de hectare de padure, ramane in arest preventiv, informeaza Mediafax. Beganu va ramane in arest preventiv.

Beyonce, din nou insarcinata? S-a pozat cu burtica de gravida pe plaja!

Beyonce este din nou insarcinata si urmeaza sa ii daruiasca un fratior micutei Blue Ivy! Cel putin asa spune gura lumii, iar artista nu o contrazice ci, din contra, pune paie pe foc! .

Unii revolutionari vor fi indemnizati din nou. Vezi cati bani vor primi

Unii dintre revolutionari vor primi din nou indemnizatii incepand chiar din aceasta luna. Este vorba despre revolutionarii raniti fara grad de invaliditate, sau care au fost arestati in decembrie 1989 precum.

Caru' cu Vedete: Lady Gaga, dezvaluiri cutremuratoare: violata la 19 ani; Motivul absolut nebunesc pentru care Monica Gabor a fost pur si simplu expulzata de Mr Pink 3 saptamani!; Este oficial: Borcea este din nou tatic!

Ce nu mai poate face Catrinel Sandu dupa accidentarea de la Dansez. S-a operat in Germania, dupa ce a dansat la PRO TV Catrinel Sandu 39 de ani) are si acum de tras dupa accidentul suferit la piciorul drept. Nu mai e nicio sansa sa fie impreuna! Nick Cannon a depus actele prin care cere divortul de Mariah Carey! Despartiti din vara anului trecut, Mariah Cary si Nick Cannon nu mai au nicio sansa sa-si refaca mariajul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )