Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul premier britanic Tony Blair participa la o intrevedere cu Victor Ponta, la Palatul Victoria

B1 B1,
Fostul premier britanic Tony Blair participa la o intrevedere cu Victor Ponta, la Palatul Victoria

Fostul premier britanic Tony Blair are miercuri o intrevedere cu Victor Ponta la Palatul Victoria, potrivit unor surse oficiale, citate de Mediafax. Precedenta intalnire dintre cei doi a avut loc in luna decembrie,. continuă pe B1

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, la Palatul Victoria pentru o discutie cu Victor Ponta, caruia ii ofera servicii de consultanta

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit, miercuri, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Ponta apeleaza de multe ori la sfaturile lui Blair, ca si consultant.

Surse: Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, la Palatul Victoria pentru o discutie cu Ponta

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit, miercuri, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

Tony Blair, intrevedere cu premierul Ponta, la Palatul Victoria

Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat la Bucuresti, a venit, miercuri, la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu liderul PSD, premierul Victor Ponta, conform unor surse oficiale, citate de Mediafax.

Fostul ministru britanic al Apararii: E timpul ca Marea Britanie sa inarmeze Ucraina

Fostul ministru britanic al Apararii, Liam Fox, este de parere ca Marea Britanie ar trebui sa livreze armament Ucrainei, cu scopul de a contracara mai eficient atacurile separatistilor prorusi. Totodata, Liam Fox face apel ca Occidentul sa se trezeasca la realitate in fata planului Moscovei de a domina Europa.

Joseph Daul, dezamagit de fostul premier de la Chisinau. Ce i-a scris liderul popularilor europeni

Joseph Dau le-a scris fostului premier Iurie Leanca si liderului liberal-democrat Vlad Filat pentru a-si exprima dezamagirea fata de faptul ca seful Guvernului de la Chisinau de atunci urma sa participe la mitingul de lansare a candidaturii lui Ponta la presedintia Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )