Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost achitat in dosarul in care era acuzat ca a intretinut relatii sexuale contracost cu o minora

B1 B1,
Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost achitat in dosarul in care era acuzat ca a intretinut relatii sexuale contracost cu o minora

Curtea de Casatie de la Roma l-a achitat pe fostul premier italian Silvio Berlusconi de acuzatiile ca a intretinut relatii sexuale contracost cu o minora si ca a folosit abuziv functia pentru a musamaliza. continuă pe B1

Silvio Berlusconi a fost achitat in dosarul Rubygate

Curtea de Casatie din Roma a decis sa-l achite pe fostul premier italian Silvio Berlusconi in scandalul Rubygate, acesta fiind acuzat de abuz de putere si prostitutie cu minore, informeaza BBC.

INFOGRAFIE Berlusconi a fost iertat in dosarul bunga bunga

Cel mai rasunator scandal in care a fost implicat fostul premier italian Silvio Berlusconi s-a incheiat cu o decizie definitiva de achitare, dupa ce a fost acuzat si condamnat in primele instante pentru ca a platit o minora pentru sex.

Silvio Berlusconi se plangea la telefon de femeile care se indragosteau de el: Asta a fost mereu problema mea

Fostul premier intalian Silvio Berlusconi se plangea la telefon de femeile care se indragosteau de el, aratand ca s-a confruntat cu aceasta problema pe tot parcursul vietii sale, scrie thelocal. it. Informatia.

Silvio Berlusconi, achitat definitiv in dosarul Rubygate

Instanta suprema a Italiei a confirmat marti decizia de achitare data anterior in dosarul in care fostul premier Silvio Berlusconi fusese acuzat de abuz de putere si relatii sexuale contracost cu o minora, transmite Reuters.

Silvio Berlusconi, achitat in dosarul Rubygate

Curtea de Casatie a confirmat, ieri seara, achitarea in apel a fostului premier Silvio Berlusconi in procesul numit Rubygate pentru abuz de putere si prostitutie cu minore, transmite AFP.

in ciuda opozitiei actualului guvern de la Tokyo, fostul premier japonez a ajuns in Crimeea

Fostul premier japonez, Yukio Hatoyama foto), a ajuns astazi in Crimeea, unde intentioneaza sa se convinga singur de parerea localnicilor din penisula, fata de reunificarea cu Rusia, anunta agentia Kyodo. Ha.

Fostul premier britanic avertizeaza ca Marea Britanie ar putea ajunge in situatia Coreei de Nord

Marea Britanie se confrunta cu un viitor fara prieteni, ca o Coree de Nord a Europei, daca va parasi Uniunea Europeana si va cauta sa-si faca relatii in alte parti ale lumii anglosferice ca Hong Kong, a avertizat fostul premier britanic Gordon Brown, potrivit Mediafax.

Separarea dintre fostul premier britanic Tony Blair si sotia sa, Cherie, confirmata de vecini

Fostul premier britanic Tony Blair si sotia sa, Cherie, se pare ca s-ar fi separat, dar nu intentioneaza sa divorteze, scrie Daily Mail. Cei doi au vieti separate si petrec foarte putin timp impreuna,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2267 seconds )