Libnet.ro
UNICEF

08:30

Fostul premier Nawaz Sharif revendica victoria alegerilor parlamentare din Pakistan

Adevărul Adevărul,
Fostul premier Nawaz Sharif revendica victoria alegerilor parlamentare din Pakistan

Fostul premier pakistanez Nawaz Sharif a declarat victorie in urma alegerilor generale din tara, dupa ce rezultatele preliminare au aratat un avantaj important pentru partidul sau, avand sanse aproape sigure sa obtina al treilea mandat de prim-ministru. Alegerile istorice din Pakistan, marcate sambata de violente puternice, ar putea insemna o revenire remarcabila a unui lider inlaturat printr-o lovitura de stat si trimis in exil. continuă pe Adevărul

Alegerile istorice din Pakistan: Liga Musulmana a fostului premier Sharif, in fruntea preferintelor electoratului

Fostul premier pakistanez Nawaz Sharif a declarat victorie in urma alegerilor generale din tara, dupa ce rezultatele preliminare au aratat un avantaj important pentru partidul sau, avand sanse aproape sigure sa obtina al treilea mandat de prim-ministru. Alegerile istorice din Pakistan, marcate sambata de violente puternice, ar putea insemna o revenire remarcabila a unui lider inlaturat printr-o lovitura de stat si trimis in exil.

Nawaz Sharif revendica victoria in alegerile parlamentare din Pakistan

Partidul fostului premier Nawaz Sharif a revendicat, sambata seara, victoria partidului sau in scrutinul parlamentar din Pakistan, invitand adversarii politici sa coopereze pentru rezolvarea problemelor tarii,.

Alegeri parlamentare in Pakistan: Liga Musulmana, partidul fostului premier Nawaz Sharif, revendica victoria si invita partidele la negocieri/ Cel putin 17 morti in 5 atacuri cu bomba in ziua votului.

STIRE ACTUALIZATA Pakistanezii s-au prezentat in numar mare sambata la urne, in pofida amenintarilor rebelilor talibani, pentru a vota in alegerile parlamentare considerate istorice pentru consolidarea democratiei din tara. !7 persoane au fost ucise in cinci atacuri cu bomba comise la cateva ore dupa deschiderea birourilor de votare, transmite AFP. Potrivit agentiei de stiri, Liga Musulmana PML-N), partidul fostului premier Nawaz Sharif, a revendicat victoria iar Sharif a invitat partidele parlamentare la discutii pentru a solutiona problemele Pakistanului.

Pakistan: Partidul lui Nawaz Sharif obtine victoria in alegerile parlamentare

Partidul fostului premier Nawaz Sharif a obtinut, sambata seara, victoria partidului sau in scrutinul parlamentar din Pakistan. Liga Musulmana PML-N), condusa de Sharif, are un avans considerabil in fata .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )