Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fostul premier portughez, arestat din cauza suspiciunilor de coruptie, refuza sa iasa din inchisoare

B1 B1,
Fostul premier portughez, arestat din cauza suspiciunilor de coruptie, refuza sa iasa din inchisoare

Fostul premier portughez, Jose Socrates, arestat in noiembrie anul trecut din cauza suspiciunilor de coruptie si evaziune fiscala, refuza sa iasa din inchisoare pentru a fi plasat in arest la domiciliu,. continuă pe B1

FIFA amana procesul candidaturilor pentru Cupa Mondiala 2026 din cauza scandalului de coruptie

FIFA a confirmat miercuri ca a amanat procesul administrativ pentru candidaturile de organizare a Cupei Mondiale 2026, din cauza situatiei actuale cu care se confrunta forul international de fotbal. Problema va fi.

Portugalia: Fostul premier socialist ar putea fi plasat in arest la domiciliu dupa sase luni de arest preventiv

Fostul premier socialist portughez Jose Socrates se afla in arest preventiv de aproape sase luni in cadrul unei anchete pentru coruptie. Potrivit avocatului acestuia, urmeaza ca in curand sa fie plasat in.

Portugalia: Fostul premier Jose Socrates va fi plasat in arest la domiciliu

Fostul premier socialist portughez Jose Socrates, in arest preventiv de aproape sase luni in cadrul unei anchete pentru coruptie, urmeaza sa fie plasat in curand in arest la domiciliu la propunerea procuraturii, a anuntat sambata avocatul acestuia, potrivit AFP.

Charlie Sheen, la spital din cauza unei toxiinfectii alimentare

Probleme de sanatate pentru Charlie Sheen. Fostul star din Two and a Half Men a fost internat in spital, la inceputul acestei saptamani, din cauza unei toxiinfectii alimentare, dupa ce a mancat scoici.

Coreea de Sud: Noua morti si aproximativ 2.800 de persoane plasate in carantina din cauza epidemiei MERS-CoV

Inca doua persoane au murit din cauza epidemiei de MERS-CoV, bilantul ajungand la noua morti, potrivit Ministerului sud-coreean al Sanatatii. De asemenea, alte 13 cazuri au fost confirmate, Coreea de Sud inr.

Coreea de Sud: Aproximativ 2.000 de scoli au fost inchise, dupa ce a fost anuntat un nou deces din cauza coronavirusului care provoaca Sindromul respirator din Orientul Mijlociu

Autoritatile sud-coreene au anuntat luni un al saselea deces din cauza coronavirusului care provoaca Sindromul respirator din Orientul Mijlociu MERS-CoV), aproximativ 2. 000 de scoli fiind inchise in urma.

Plicurile au tinut in picioare sistemul medical: Ganditi-va ca DNA termina cu politicenii si incepe sa-i caute pe medici din cauza platilor informale. Si ce vor face? Vor pleca in strainatate

ICCJ mentine medicii in categoria functionarilor publici pentru a putea fi incriminati pentru coruptie. in conditiile in care salariile medicilor sunt printre cele mai mici din UE, plicurile au tinut in.

DNA a extins acuzatiile pentru Grebla din cauza parangheliilor organizate de PSD la alegerile din 2008 - 2012

Judecatorul Toni Grebla a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, unde urmeaza sa fie audiat in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Surse apropiate anchetei spun ca este posibil extinderea urmarii penale.

Guvern: Sedinta Executivului a fost amanata din cauza unor probleme tehnice legislative

Sedinta de guvern, programata initial azi la ora 12:00, a fost amanata pentru ora 14:30, reprezentantii Guvernului spunand ca amanarea este cauzata de probleme tehnice legislative, transmit surse din presa.

Pietele europene, inca tensionate din cauza Greciei

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, pentru a sasea zi la rand, investitorii fiind atenti la situatia din Grecia.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )