Libnet.ro
UNICEF

11:30

Fostul presedinte al CJ Buzau Cristinel Bigiu a recunoscut ca a luat mita de la Georgian Surdu, fostul director RA-APPS

Adevărul Adevărul,
Fostul presedinte al CJ Buzau Cristinel Bigiu a recunoscut ca a luat mita de la Georgian Surdu, fostul director RA-APPS

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Buzau Cristinel Bigiu a recunoscut joi, la Tribunalul Bucuresti, ca a luat mita de la Georgian Surdu, fostul director al RA-APPS, si a cerut sa fie judecat in procedura simplificata, in vederea reducerii pedepsei, solicitarea fiind respinsa de judecator. continuă pe Adevărul

Un fost vicepresedinte al FIFA a recunoscut ca a luat mita

Alfredo Hawit 64 de ani), fost vicepresedinte al Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), a pledat vinovat la acuzatiile de luare de mita si obstructionarea justitiei, fapt descoperit intr-o investigatie din Statele Unite, cu privire la coruptia din cadrul forului mondial, anunta Reuters, citata de Mediafax.

Fostul presedinte al CJ Botosani, Florin Turcanu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe fostul presedinte al Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, potrivit unui comunicat al DNA. Acesta este acuzat de comiterea infractiunii de trafic de.

Baron local trimis in judecata pentru trafic de influenta si spalare de bani. Cum si-a facut fostul presedinte al CJ Botosani casa pe banii protejatilor

Florin Turcanu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Botosani, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta si spalare de bani. Anchetatorii sustin ca Turcanu si-a facut casa primind fraudulos bani de la mai multi afaceristi, in schimbul unor contracte avantajoase cu statul.

Fostul presedinte al LPF Dumitru Dragomir a fost audiat la DNA Pitesti

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Dumitru Dragomir, a fost audiat miercuri la sediul Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), transmit televiziunile de stiri.

Manifestatie de amploare la Varsovia, la 6 ani de la accidentul aviatic de la Smolensk, in care si-a pierdut viata fostul presedinte Lech Kaczynski

Zeci de mii de sustinatori ai partidului conservator Lege si Justitie PiS), revenit la putere in Polonia in octombrie anul trecut, au iesit in strada la Varsovia duminica pentru a aduce un omagiu victimelor tragediei aviatice de la Smolensk, din 10 aprilie 2010, si a-si reafirma sprijinul pentru presedintele Jaroslaw Kaczynski, fratele geaman al lui Lech Kaczynski, fostul presedinte polonez care si-a pierdut viata in accidentul aviatic, scrie AFP.

Senatoarea Doina Tudor, fostul presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor si fostul SG al Senatului, trimisi in judcata de DNA

Senatoarea Doina Tudor si Daniel Tudor, fost presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor au fost trimiti in judecata de DNA, in stare de arest la domiciliu. Cei doi sunt acuzati de luare de mita. Totodata, fostul secretar general al Senatului Romaniei, Ovidiu Marian, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, pentru trafic de influenta.

Fostul presedinte al CCA Vasile Avram a fost eliberat conditionat

Fostul sef al arbitrilor Vasile Avram a fost eliberat conditionat din penitenciarul de la Gaesti, acolo unde a ispasit un an si patru zile din pedeapsa de trei ani primita in dosarul Mita in elicopter.

Daniel Tudor, fostul presedinte al ASF, si senatorul Doina Tudor au fost trimisi in judecata

Procurorii DNA i-au trimis in judecata pe senatoarea Doina Tudor si pe fostul vicepresedintele ASF, Daniel Tudor, fiind cercetati in arest la domiciliu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )