Libnet.ro
UNICEF

18:00

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale spune ca o mare parte din actuala legislatie romaneasca trebuie rescrisa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fostul presedinte al Curtii Constitutionale spune ca o mare parte din actuala legislatie romaneasca trebuie rescrisa

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean, vehiculat ca posibil candidat din partea PNL la alegerile parlamentare, a declarat ca, in opinia sa, o mare parte din actuala legislatie romaneasca trebuie rescrisa si a precizat ca are. continuă pe Wall-Street Ro

Zegrean: O mare parte din actuala legislatie romaneasca trebuie rescrisa, am expertiza pentru a contribui

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean, vehiculat ca posibil candidat din partea PNL la alegerile parlamentare, a declarat, pentru News. ro, ca, in opinia sa, o mare parte din actuala legislatie romaneasca trebuie rescrisa si a precizat ca are expertiza pentru a contribui la acest proces de reforma a legislatiei.

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean vrea sa intre in Senat prin PNL

August Zegrean, cel care a condus Curtea Constitutionala in timpul incercarii organizate de PSD si PNL de a-l demite pe Traian Basescu, in 2012, vrea sa candideze, in decembrie. pentru o functie de senator din partea PNL Bistrita-Nasaud, filiala din randurile careia a facut parte pana in anul 2007.

Jumatate dintre sustinatorii lui Trump fac parte din cosul celor jalnici

Candidata democrata la alegerile prezidentiale din SUA, Hillary Clinton, a estimat vineri ca jumatate dintre sustinatorii contracandidatului sau republican, Donald Trump, fac parte din cosul celor jalnici, ce reuneste persoanele rasiste, homofobe, xenofobe si islamofobe, relateaza Reuters.

Inalta Curte a ridicat o parte din interdictiile impuse lui Victor Ponta. Poate face declaratii despre dosar in public

Curtea Suprema a ridicat o parte din interdictiile dispuse in cazul fostului premier Victor Ponta, acesta avand voie sa vorbeasca cu presa despre acuzatiile din dosar, fiindu-i totodata ridicata si interdictia de a parasi tara, a confirmat avocatul sau pentru Mediafax.

Facebook a decis sa permita distribuirea celebrei poze a fetitei cu napalm, dupa conflictul cu cel mai mare ziar din Norvegia, provocat de stergerea imaginei de pe reteaua de socializare

Facebook a decis sa permita distribuirea pe reteaua de socializare a imaginii fetitei cu napalm, devenita simbolul razboiului din Vietnam. Asta dupa ce cel mai mare ziar din Norvegia a intrat in.

Facebook a decis sa permita distribuirea celebrei poze a fetitei cu napalm, dupa conflictul cu cel mai mare ziar din Norvegia, provocat de stergerea imaginii de pe reteaua de socializare

Facebook a decis sa permita distribuirea pe reteaua de socializare a imaginii fetitei cu napalm, devenita simbolul razboiului din Vietnam. Asta dupa ce cel mai mare ziar din Norvegia a intrat in.

Cel mai mare criminal din istorie. Omul vinovat pentru moartea a 70 de milioane de oameni

Mao Zedong, presedinte al Chinei in perioada 1949-1959, a instaurat o dictatura sangeroasa, zeci de milioane de chinezi fiind ucisi in timpul conducerii sale. Regimul si actiunile politice ale.

Tariceanu, despre numirea lui Tudorache la MAI: Este un nimeni, face parte din categoria talibanilor din Guvern

Copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat despre numirea lui Dragos Tudorache in functia de ministru al Afacerilor Interne, ca pentru el, personal, acestea este un nimeni si ca, din ceea ce a citit in presa, Tudorache face.

Graul romanesc, respins de cel mai mare importator din lume din cauza infestarii cu o ciuperca fitoparazitara

Egiptul a respins o incarcatura de 63. 000 de tone de grau romanesc. Se pare ca recolta continea urme de infestare cu cornul secarei. Cel mai mare importator de grau din lume are.

Productia industriala din Germania, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Productia industriala din Germania a consemnat, in luna iulie, cea mai mare scadere din ultimii doi ani, afectata de declinul comertului global.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )