Libnet.ro
UNICEF

07:30

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, va fi rejudecat pentru coruptie, dupa ce condamnarea la trei ani de inchisoare a fost anulata

B1 B1,
Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, va fi rejudecat pentru coruptie, dupa ce condamnarea la trei ani de inchisoare a fost anulata

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak va fi rejudecat in cazul de coruptie in cadrul caruia se afla in detentie, dupa ce Curtea de Casatie a anulat condamnarea precedenta la trei ani de inchisoare,. continuă pe B1

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak va fi rejudecat pentru coruptie

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak va fi rejudecat in singurul caz de coruptie in cadrul caruia se afla in detentie, la un spital, dupa ce Curtea de Casatie a anulat marti condamnarea precedenta la trei ani de inchisoare, relateaza AFP.

Fostul presedinte egiptean va fi rejudecat pentru coruptie

Fostul presedinte egiptean, Hosni Mubarak, va fi rejudecat pentru coruptie, dupa ce Curtea de Casatie i-a anulat condamnarea la trei ani de inchisoare.

Hosni Mubarak ar putea fi eliberat! Un tribunal din Cairo a dispus REJUDECAREA procesului sau

Un tribunal din Cairo a dispus rejudecarea fostului presedinte egiptean, Hosni Mubarak 86 de ani), acuzat in mai multe spete de coruptie si condamnat la trei ani e inchisoare, transmite AFP. in mai 2014, o curte.

Hosni Mubarak ramane in detentie pana cand tribunalul va dispune eliberarea lui

Fostul presedinte al Egiptului, Hosni Mubarak, va ramane in detentie pana cand autoritatile judiciare vor dispune eliberarea sa, transmite AFP, citand presa centrala de la Cairo. in aceasta dimineata, un.

Fostul presedinte ucrainean Ianukovici, cautat cu Interpolul pentru frauda. El se ascunde in Rusia

Interpol a emis la cererea guvernului de la Kiev un mandat de urmarire internationala pe numele fostului presedinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )