Libnet.ro
UNICEF

17:00

Fostul presedinte al Egiptului, CONDAMNAT la 25 de ani de inchisoare pentru SPIONAJ

Antena3 Antena3,
Fostul presedinte al Egiptului, CONDAMNAT la 25 de ani de inchisoare pentru SPIONAJ

Fostul presedinte al Egiptului, Mohammed Morsi, a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare, pentru spionaj. Liderul Fratiei Musulmane, Mohamed Badie, a primit aceeasi condamnare, in acelasi dosar, acuzat. continuă pe Antena3

Fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Adrian Grajdan, condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru favorizarea lui Nastase

Adrian Constantin Balaban Grajdan, fost sef al Inspectoratului de Stat in Constructii ISC), a fost condamnat marti de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, dupa ce a emis o adresa prin care arata ca nu exista prejudiciu in dosarul Trofeul calitatii, in care era judecat fostul premier Adrian Nastase. De asemenea, instanta a impus un termen de incercare de 6 ani, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazurile a doi barbati: Unul a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru viol, iar celalalt are de ispasit o pedeapsa de aproape patru ani pentru inselaciune (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat in emisiunea Condammnatii cazurile a doui barbati, unul condamnat pentru viol si celalalt pentru fals si inselaciune. Nicolae Avram este din Prahova. Are 34 de ani si a.

99 de ani de inchisoare pentru un american care vindea metanfetamina

Un american a fost condamnat la 99 de ani de inchisoare, pentru comercializarea de metamfetamina. Gordon Glenn Hoover a fost luat la intrebari de catre politisti, dupa ce acesta a oprit masina in mij.

Fostul presedinte islamist Mohamed Morsi, condamnat la inchisoare pe viata pentru spionaj

Fostul presedinte islamist Mohamed Morsi, destituit in 2003 de armata, a fost condamnat la inchisoare pe viata de un tribunal egiptean pentru spionaj in favoarea miscarii palestiniene Hamas, organizatiei.

inchisoare pe VIATA pentru fostul presedinte, Mohamed Morsi

Un tribunal egiptean i-a condamnat marti pe fostul presedinte Mohamed Morsi si pe alti 16 lideri ai Fratilor Musulmani la inchisoare pe viata pentru spionaj.

Basescu, in vizita la vila Gogol. Ce il nemultumeste pe fostul presedinte

Fostul presedinte Traian Basescu a venit, luni dimineata, la vila Gogol, dupa ce a anuntat, saptamana trecuta, ca este dispus sa se mute in aceasta locuinta din 15 iunie chiar daca nu sunt respectate mai multe cerinte, precum protectia locatarilor.

Fosta procuroare Angela Nicolae va face patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Decizia este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca fosta procuroare Angela Nicolae sa ispaseasca pedeapsa de patru ani de inchisoare la care a fost condamnata in prima instanta, transmite Mediafax. Fosta.

Fosta procuroare a Parchetului, CONDAMNATA la patru ani de inchisoare pentru coruptie

Fosta procuroare a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, Angela Nicolae, judecata pentru fapte de coruptie, va ispasi pedeapsa de patru ani de inchisoare la care a fost condamnata in prima instanta.

Fosta procuroare Angela Nicolae, condamnata definitiv la 4 ani inchisoare cu executare

Angela Nicolae, fost procuror-sef al Biroului de Relatii Internationale si Programe din Parchetul General, a fost condamnata definitiv luni de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la 4 ani inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, anunta Agerpres. Un complet de cinci judecatori a respins apelul Angelei Nicolae si a mentinut decizia de condamnare data de instanta de fond pe 17 martie.

Doi barbati din Coreea de Nord, condamnati la 12 ani de inchisoare pentru trafic ilegal de arme de razboi cubaneze

Doi barbati din Coreea de Nord au fost condamnati la 12 ani de inchisoare in Panama pentru ca au incercat sa traverseze ilegal arme de razboi cubaneze prin Canalul Panama la bordul unei nave comerciale, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )