Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul primar al comunei Crasna a fost trimis in judecata de DNA

Adevărul Adevărul,
Fostul primar al comunei Crasna a fost trimis in judecata de DNA

Fostul primar al comunei Crasna, Iulian Bocse, angajat ca sef al Biroului resurse umane si relatii cu publicul din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

Mircea Ardelean, fostul sef al Administratiei Judetene a Finantelor Publice Satu Mare a fost trimis in judecata

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Oradea au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiva inculpatului Ioan Mircea Ardelean, director executiv al Administratiei Judetene a Finantelor Publice Satu Mare.

Fostul primar al comunei Valea Danului, Vasile Nica, dupa gratii

Vasile Nica, fostul edil-sef de la Valea Danului, a fost condamnat la 2 ani si 8 luni inchisoare cu executare intr-un dosar cu subventii europene in agricultura, in care este acuzat de frauda. Aseara, fostul primar a fost incarcerat.

UPDATE. ELENA UDREA a fost RETINUTA de DNA pentru 24 de ore

UPDATE: Elena Udrea a fost retinuta de DNA, in urma cu putin timp. Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore. Este vorba despre dosarul disjuns, Microsoft, si este vorba de retinere pentru 24 de.

Georgian Pop: Elena Udrea avea o parere laudativa despre SRI. Dupa ce a fost chemata la DNA, si-a schimbat declaratiile

Elena Udrea avea o parere laudativa despre SRI, insa, dupa ce a fost chemata la DNA, si-a schimbat declaratiile, a precizat presedintele Comisiei de control SRI, Georgian Pop. Acele acuzatii publice sunt nefond.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )