Libnet.ro
UNICEF

16:01

Fostul primar din Mangalia Claudiu Tusac, trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Antena3 Antena3,
Fostul primar din Mangalia Claudiu Tusac, trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Fostul primar al orasului Mangalia Claudiu Tusac a fost trimis in judecata de procurorii DNA, pentru abuz in serviciu si conflict de interese. Potrivit rechizitoriului, intre 2010 si 2012, cand era primar, Tusac. continuă pe Antena3

Fostul primar al Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Fostul primar al municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru comiterea infractiunilor de abuz in serviciu si conflict de interese, ambele in forma continuata. impreuna cu fostul edil va fi judecat si un avocat din cadrul Baroului Tulcea.

Fostul primar al Mangaliei, Claudiu Tusac, trimis in judecata

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Mihai Claudiu Tusac, primar al municipiului Mangalia la data faptelor, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunilor concurente de abuz in serviciu in forma continuata, conflict de interese, in forma continuata.

Fostul primar din Mangalia, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul primar al orasului Mangalia a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, pentru abuz in serviciu si conflict de interese, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA). Alaturi de el a fost trimis in judecata si un avocat, pentru complicitate la infractiuni. DNA estimeaza ca prejudiciul creat de primar se ridica la peste 437. 000 de lei.

Un tanar din Husi a fost trimis in judecata pentru proxenetism, dupa ce a ajutat doua surori sa se prostitueze

Un tanar din Husi a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Husi, sub acuzatia de proxenetism. Robert Croitoru 19 ani) este acuzat ca a ajutat doua surori din Husi, una dintre ele minore, sa practice prostitutia.

Fostul primar al Targovistei, Gabriel Boriga, s-a alaturat Asociatiei impreuna pentru Targoviste

Fostul primar al municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, s-a alaturat Asociatiei impreuna pentru Targoviste. ONG-ul in care s-a inscris fostul edil este format in mare parte din tineri, coordonati de presedintele Alexandru Gabriel Tudor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )