Libnet.ro
UNICEF

10:00

Fostul primar al Ploiestiului condamnat la trei ani de inchisoare pentru finantarea ilegala a clubului Petrolul

România Liberă România Liberă,
Fostul primar al Ploiestiului condamnat la trei ani de inchisoare pentru finantarea ilegala a clubului Petrolul

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu a fost condamnat joi de inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani inchisoare cu executare, intr-un dosar in care este acuzat de savarsirea unor fapte de coruptie, atat in timpul mandatului de la primarie, cat si in perioada in care acesta a fost senator, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. continuă pe România Liberă

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, condamnat la 3 ani de inchisoare pentru mita si abuz. Decizia poate fi contestata

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, a fost condamnat de inalta Curte de Casatie si Justitie la o pedeapsa de 3 ani de inchisoare pentru mita si abuz. Decizia a fost pronuntata joi, 16 iunie si nu este definitiva.

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, condamnat la trei ani inchisoare cu executare, in prima instanta

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului,a fost condamnat joi de inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie. Decizia nu este definitiv.

Fostul primar din Ploiesti, Iulian Badescu, condamnat la trei ani inchisoare cu executare

Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, a fost condamnat joi de inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani inchisoare cu executare, intr-un dosar in care este acuzat de.

Abuzul in serviciu dupa decizia CCR. Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu a fost condamnat de Curtea Suprema la trei ani cu executare, potrivit unor surse judiciare. Decizia a fost data intr-un dosar in care era acuzat de luare de mita, abuz in serviciu si alte fapte de coruptie. Este prima decizie data intr-un dosar de coruptie dupa sentinta Curtii Constitutionale care a stabilit ca abuzul in serviciu este constitutional.

Constanta: Inspector antifrauda, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru luare de mita

Curtea de Apel Constanta a condamnat definitiv un inspector antifrauda la sapte ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta, informeaza Mediafax. Astfel, magistratii au admis recursul.

8 ani de inchisoare pentru fostele judecatoare Antonela Costache si Viorica Dinu

Fostele judecatoare Antonela Costache si Viorica Dinu au fost condamnate joi de Curtea de Apel Bucuresti la cate 8 ani inchisoare, pentru luare de mita si trafic de influenta. Decizia nu este definitiva.

Mircea Basescu, condamnat la patru ani de inchisoare, iar Marian Capatana - la trei ani. Avocatul lui Bercea Mondial: Este o decizie justa, normala

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta, in dosarul in care a fost judecat pentru ca a primit 250. 000 de euro pentru a interveni pe langa magistrati, pentru solutionarea unui proces care il viza pe Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Dumitru Dragomir si Mircea Sandu, condamnati la cate trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul dezafilierii echipei Universitatea Craiova: Decizia nu este definitiva

Dumitru Dragomir si Mircea Sandu au primit luni cate trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul dezafilierii echipei Universitatea Craiova, informeaza B1 TV. Decizia instantei nu este.

Neculai Ontanu, fostul primar al Sectorului 2, a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Neculai Ontanu, fostul primar al Sectorului 2 al Capitalei, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, de procurorii DNA pentru luare de mita, informeaza B1 TV, citand un comunicat al.

Fostele judecatoare Antonela Costache si Viorica Dinu, condamnate la 8 ani inchisoare

Fostele judecatoare Antonela Costache si Viorica Dinu au fost condamnate joi de Curtea de Apel Bucuresti la cate 8 ani inchisoare, pentru luare de mita si trafic de influenta, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )