Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fostul procuror general adjunct al Romaniei, condamnat la doi ani dupa gratii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fostul procuror general adjunct al Romaniei, condamnat la doi ani dupa gratii

Gabriela Ghita, fost procuror general adjunct al Romaniei, a fost condamnata definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul privind fraudarea concursului din 2007 pentru functii de procurori sefi, alaturi de ceilalti cinci fosti. continuă pe Wall-Street Ro

Fost procuror general adjunct al Romaniei, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare pentru frauda

ICCJ a condamnat definitiv fostul procuror general adjunct alRomaniei, Gabriela Ghita, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul privind fraudarea concursului pentru functii de procurori sefi din.

UPDATE Gabriela Ghita, fost procuror general adjunct, condamnata definitiv la 2 ani inchisoare cu executare

Gabriela Ghita, fost procuror general adjunct al Romaniei, in prezent avocat, a fost condamnata luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani inchisoare cu executarea pedepsei, intr-un dosar privind fraudarea unui examen pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor si procurorilor organizat in anul 2007.

Fost procuror general adjunct al Romaniei, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu ...

Gabriela Ghita, fost procuror general adjunct al Romaniei, a fost condamnata definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul privind fraudarea concursului din 2007 pentru functii de procurori sefi, informeaza Mediafax. Completul de cinci judecatori al instantei supreme a pronuntat, luni, verdictul in dosarul privind fraudarea concursului pentru procurori sefi, in care au fost judecati procurorii Georgeta Gabriela Ghita, Eugen Cojocaru, Gheorghe Dumitru si Sterian Guli si .

Un fost procuror general adjunct ataca dur justitia: Am deranjat foarte mult, ca avocat in dosarele lui Nastase si cand am respins cererea de recuzare facuta de Basescu in FLOTA!

Condamnata azi , 10 martie 2014, la o pedeapsa de doi ani inchisoare cu executare in dosarul Examen la INM in 2007, Gabriela Ghita, fost adjunct al Procurorului General al Romaniei se afla in cel mai crunt.

Fostul procuror general adjunct al Romaniei Gabriela Ghita, condamnat la inchisoare pentru fraudarea examenelor pentru functii de procurori sefi

Fostul procuror general adjunct al Romaniei Gabriela Ghita a fost condamnat definitiv de Curtea Suprema la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul privind examenele trucate pentru functiile de procuror sef. Aceasta a fost acuzata ca a pus la dispozitia unui coleg informatii strict confidentiale, continand o parte din subiectele pentru examenul in cauza, pentru ca acesta sa le furnizeze altui procuror. Decizia este definitiva.

Directorul general al ADR Nord-Est, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare

Directorul general al Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Est, Constantin Apostol, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare. Acesta este acuzat ca a inlesnit unei firme obtinerea pe nedrept de.

Fostul presedinte al Tribunalului Dambovita, condamnat la trei ani de inchisoare.

Fostul presedinte al Tribunalului Dambovita Ion Milosioiu, trimis in judecata pentru infractiuni de coruptie, a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta, relateaza Mediafax. Decizia Curtii de Apel Pitesti nu este definitiva. Conform deciziei publicate pe portalul instantelor de judecata, prin sentinta pronuntata instanta a dispus, de asemenea, luarea masurii controlului judiciar fata de fostul presedinte al Tribunalului Dambovita. In acelasi dosar in care .

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )