Libnet.ro
UNICEF

07:00

Fostul sef al ANRE, Nicolae Raileanu, sustine ca stie adevaratul motiv al suspendarii majorarii tarifelor

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al ANRE, Nicolae Raileanu, sustine ca stie adevaratul motiv al suspendarii majorarii tarifelor

Expertul economic, Nicolae Raileanu, sustine ca adevaratul motiv care in sta in spatele deciziei de suspenda majorarile tarifelor la energie este ca sefii Agentiei Nationale pentru Reglementare in Energetica ANRE) au inteles ca risca sa ajunga la puscarie din cauza ilegalitatii acestor hotarari. continuă pe Adevărul

Generalul Constantin Degeratu, fostul sef al Marelui Stat major, sustine ca in spatele crizei imigrantilor s-ar afla Rusia: Si generalul Constantin Grumaz, fost Director al Directiei de Planificare Integrata a Apararii e de aceeasi parere

Dezvaluiri uluitoare facute de generalul Constantin Degeratu despre invazia imigrantilor in Europa. Fostul sef al marelui stat major sustine ca in spatele acestei crize s-ar afla de fapt Rusia. in opinia lui.

Serban Pop, fostul sef ANAF, a fost retinut. Surse: Pop este acuzat de complicitate la infractiunea de luare de mita (VIDEO)

Fostul sef al ANAF, Serban Pop a fost retinut marti, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat la sediul DNA, informeaza B1 TV. Potrivit unor surse, este vorba despre o mita de 230 de mii de euro pe care fostul.

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef ANAF, Serban Pop, arestati pentru 30 de zile

04 - Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef ANAF Serban Pop se intorc dupa gratii, pentru urmatoarele 30 de zile. Alina Bica va trebui sa mearga sa se predea la arest sau va astepta.

Noi informatii din dosarul in care au fost retinuti Serban Pop si Alina Bica: Fostul sef al ANAF ar fi cerut o mita de 1,5 milioane de euro, fosta sefa DIICOT a primit mita in locuinta sa

Noi dezvaluiri din dosarul in care fostul sef al ANAF, Serban Pop si fosta sefa a DNA Alina Bica au fost retinuti. Potrivit referatului procurorilor DNA, citat de B1 TV, Serban Pop i-ar fi cerut omului de.

Serban Pop, speculator imobiliar de lux: Fostul sef ANAF, milionar in euro si protejat de sistem (VIDEO)

Serban Pop, fostul sef al ANAF, retinut marti de procurorii DNA era in 2004 seful de cabinet al fostului ministru de finante Mihai Tanasescu in Guvernul Nastase. Din 2004 pana in 2008, Serban Popa a fost.

DNA. Fostul sef al Fiscului, Serban Pop, si fosta sefa DIICOT, Alina Bica, RETINUTI in dosarul omului de afaceri Horia Simu

Fostul sef al ANAF, Serban Pop, si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, au fost retinuti, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul omului de afaceri Horia Simu, intrucat sunt acuzati de luare de mita si complicitate la dare de mita.

Fostul sef al ANAF Serban Pop, retinut de DNA

Fostul sef al ANAF and Serban Pop a fost retinut azi de DNA, pentru 24 de ore, intr-un dosar de coruptie in care este audiata si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, transmit surse din presa.

Serban Pop, fostul sef ANAF, a fost retinut. Surse: Pop este acuzat de complicitate la infractiunea de luare de mita

Fostul sef al ANAF, Serban Pop a fost retinut marti, dupa ce a fost audiat la sediul DNA, informeaza B1 TV. Retinerea are loc intr-un dosar, in care ar fi savasit fapte de coruptie legate de retrocedari.

Fostul sef al ANAF, RETINUT in dosarul lui Horia Simu. Alina Bica, audiata ca suspect

Fostul sef al ANAF, Serban Pop, a fost retinut, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul omului de afaceri Horia Simu, intrucat este acuzat de complicitate la dare de mita.

Fostul sef al Fiscului, Serban Pop, si fosta sefa DIICOT, Alina Bica, RETINUTI in dosarul lui Horia Simu

Fostul sef al ANAF, Serban Pop, si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, au fost retinuti, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul omului de afaceri Horia Simu, intrucat sunt acuzati de luare de mita si complicitate la dare de mita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )