Libnet.ro
UNICEF

06:00

Fostul sef la APIA Satu Mare, Viorel Pintea, trimis in judecata. DNA il acuza ca a luat zeci de mii de euro mita, miei sau vin pentru a nu dispune controale

Adevărul Adevărul,
Fostul sef la APIA Satu Mare, Viorel Pintea, trimis in judecata. DNA il acuza ca a luat zeci de mii de euro mita, miei sau vin pentru a nu dispune controale

Viorel Pintea, fostul sef de la APIA Satu Mare, a fost trimis din nou in judecata de procurorii DNA, dupa ce primul dosar in care a fost cercetat a fost retrimis la DNA de Tribunalul Satu Mare. Fostul director este acuzat ca a luat mita de la fermieri de zeci de mii de euro, lapte, miei sau vin pentru a nu dispune controale sau pentru a-i ajuta sa obtina subventii. continuă pe Adevărul

Fost director executiv la APIA Satu Mare, trimis in judecata pentru mita

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de libertate, pe un fost director al Agen and tiei de Pla and ti and si Interven and tie pentru Agricultura APIA) Satu Mare, Viorel Pintea, pentru trei infrac and tiuni de luare de mita, potrivit unui comunicat DNA.

Festivalul palincii, al berii, Fabricat in Satu Mare si Ziua Recoltei, in toamna acestui an. Vezi in ce zi se vor desfasura

Festivalul palincii, ziua recoltei, fabricat in Satu Mare dar si festivalul berii. Toate cele trei evenimente vor avea loc anul acesta in toamna, in septembrie si octombrie. Programul a fost stabilit deja de Consiliul Judetean Satu Mare.

Grup de lucru constituit la nivelul judetului Satu Mare pentru reducerea contrabandei si a evaziunii fiscale

In luna iulie 2014, institutiile din cadrul grupului de lucru pentru contracararea contrabandei cu tigari si a evaziunii fiscale, constituit prin ordinul prefectului judetului Satu Mare, au efectuat 146 de actiuni.

De suparare ca l-a inselat nevasta, un barbat din Satu Mare a luat o decizie halucinanta. A mers pe jos doua luni

Dupa ce si-a prins sotia cu altul in pat, Vasile Petrut, un barbat de 45 de ani, din Satu Mare a luat o decizie halucinanta. A mers pe jos dou luni, de la Satu Mare spre Bucuresti. Salvatorul lui a fost nimeni altul decat Daniel Prodan.

O firma din Satu Mare a demarat o competitie de cultura generala pentru cei mai destepti romani din tara

O firma din Satu Mare a demarat o competitie de cultura generala care se desfasoara exclusiv pe internet, prin intermediul siteului destepti. ro. Concursul a inceput pe 25 iulie si se incheie pe 15 august. Marele castigator va fi premiat cu o tableta de ultima generatie.

Cod galben de ploi in judetele Sibiu, Alba, Hunedoara, Iasi, Satu Mare, Vaslui si Botosani

Meteorologii au emis, luni, mai multe atentionari cod galben de ploi pentru judetele Sibiu, Alba, Hunedoara, Satu Mare, Vaslui si Botosani, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, in.

Alerta: Vaccinul impotriva hepatitei B lipseste din maternitatile din Satu Mare

Circa 500 de bebelusidin judetulSatu Mare nu au fost imunizati impotriva hepatitei Bdeoarece vaccinul lipseste din maternitati inca de la jumatatea lunii iunie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )