Libnet.ro
UNICEF

14:00

Fostul sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, va fi eliberat.

România Liberă România Liberă,
Fostul sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, va fi eliberat.

Comisarul Traian Berbeceanu, fost sef al Brigazii pentru Combaterea Crimei Organizate BCCO) Alba, va fi eliberat din arest, a decis, marti, Inalta Curte. Citeste si: Comisarului Traian Berbeceanu i s-a facut rau in sala de judecata Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au hotarat ca fostul sef al BCCO Alba poate fi judecat in libertate, cu interdictia de a parasi tara. Citeste si: CSM apara reputatia procurorului care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu Comisarul Berbeceanu . continuă pe România Liberă

Fostul sef al BCCO Alba Traian Berbeceanu va fi eliberat din inchisoare

Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba comisarul Traian Berbeceanu va fi eliberat din inchisoare. Magistratii Curtii Supreme au decis ca acesta poate fi cercetat in.

Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu, va fi eliberat din arest

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, va fi eliberat din arest, dupa ce instanta suprema a decis definitiv, marti, ca poate fi cercetat in libertate in dosarul in care est acuzat ca ar fi sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala, anunta Mediafax.

Berbeceanu, victima sefilor DIICOT, SRI, DGIPI si MAI? Fostul sef al BCCO Alba ancheta nume grele inainte de a fi retinut

Conform informatiilor date publicitatii, dar si in urma unor investigatii proprii, am temeiuri sa cred ca Traian Berbeceanu este victima unei monstruoase coalitii constituita din sefi de la DIICOT, SRI, DGIPI.

VIDEO Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost eliberat din arest

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, a fost eliberat din arest, dupa ce instanta suprema a decis definitiv, marti, ca poate fi cercetat in libertate in dosarul in care est acuzat ca ar fi sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala, anunta Mediafax.

Mesaje emotionante pentru Traian Berbeceanu: Ne-au eliberat comisarul. Este al nostru, nu al vostru!

Sustinatorii comisarului sef Traian Berbeceanu, eliberat dupa 33 de zile de arest preventiv, transmit mesaje emotionante pe internet. Reteaua de socializare Facebook a fost timp de o luna modalitatea prin care peste 20. 000 de persoane au aderat la campania Respect Traian Berbeceanu si au cerut la unison eliberarea fostului sef al BCCO Alba Iulia.

Comisarul Traian Berbeceanu va fi eliberat

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Alba, va fi eliberat. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis recursul lui Traian Berbeceanu, desi saptamana.

Traian Berbeceanu va fi eliberat. Magistratii au admis recursul comisarului

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Alba, va fi eliberat. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis recursul lui Traian Berbeceanu impotriva deciziei de.

Comisarul Traian Berbeceanu ar putea afla marti daca isi va petrece sarbatorile dupa gratii

Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba comisarul Traian Berbeceanu ar putea afla marti daca isi va petrece sarbatorile dupa gratii. Asta pentru ca magistratii Curtii Supreme judeca recursul facut de acesta la decizia de prelungire a mandatului de arestare preventiva.

UPDATE Comisarul Traian Berbeceanu va fi cercetat in libertate

Dupa o luna petrecuta dupa gratii, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba comisarul Traian Berbeceanu va fi cercetat incepand de astazi in libertate in urma unei decizii de marti a magistratilor Curtii Supreme. Decizia este definitiva.

Traian Berbeceanu a fost eliberat din inchisoare.Am incredere in justitie!

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Alba, a fost eliberat din inchisoare. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis recursul lui Traian Berbeceanu impotriva .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )