Libnet.ro
UNICEF

23:30

Fostul sef al Camerei de Comert, Mihail Vlasov, in arest la domiciliu

Antena3 Antena3,
Fostul sef al Camerei de Comert, Mihail Vlasov, in arest la domiciliu

Fostul presedinte al Camerei de Comert, Mihail Vlasov, ramane in arest la domiciliu, a decis Curtea de Apel Bucuresti. Vlasov este acuzat de trafic de influenta si a fost trimis in judecata dupa ce a fost. continuă pe Antena3

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov, asteptat joi la Curtea de Apel Bucuresti in dosarul de trafic de influenta

Fostul presedinte al Camerei de Comert Mihail Vlasov este asteptat joi la Curtea de Apel Bucuresti, unde magistratii vor lua in discutie un nou termen din dosarul in care acesta este acuzat de trafic de influenta. Mihail Vlasov se afla in arest la domiciliu din 24 aprilie, dupa ce judecatorii Curti Supreme au admis cererea acestuia de eliberare din arest.

Fostul sef al CNAS Cristian Busoi: In jur de 60% dintre bolnavii de cancer au probleme de acces la radioterapie

Fostul sef al CNAS Cristian Busoi, a declarat, sambata, ca aproximativ 60% dintre bolnavii de cancer din Romania nu au acces adecvat la radioterapie, europarlamentarul precizand ca o solutie in acest sens ar fi ca statul sa acopere costurile acestei terapii, transmite Mediafax.

Sabin Ilies, fostul sef al Finantelor si lider PNL si PDL,condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare

Fostul lider al PNL si PDL, Sabin Ilies a fost condamnat de catre inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. in dosarul care i-a adus condamnarea este acuzat de trafic de influenta, de fals si uz de fals.

Fostul sef al diplomatiei germane are leucemie

Fostul ministru german de Externe, Guido Westerwelle, sufera de leucemie, anunta fundatia pe care o prezideaza, citata de AFP, relateaza Mediafax.

Fostul sef al Directiei de Finante Bistrita, condamnat definitiv la inchisoare, pentru coruptie

Fostul director al Directiei Generale a Finantelor Publice DGFP) Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a fost condamnat definitiv, joi, de ICCJ, la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, pentru coruptie, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )