Libnet.ro
UNICEF

18:00

Fostul sef al Consiliului Judetean Teleorman, urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fostul sef al Consiliului Judetean Teleorman, urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu

Adrian Ionut Gadea, secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii si fost presedinte al CJ Teleorman, este urmarit penal de DNA pentru incheierea ilegala de contracte pentru pescuit sportiv pe bratul Pavel al Dunarii. Contractele au fost incheiate pe 10. continuă pe Wall-Street Ro

DNA incepe urmarirea penala fata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, in afacerea Belina, locul preferat de pescuit al lui Dragnea / Vezi in text implicarea liderului PSD in aceasta afacere

Procurorii DNA au dispus inceperea urmaririi penale fata de fostul presedinte al consiliului judetean Teleorman Adrian Gadea, in afacerea Belina, locul preferat de pescuit al lui Liviu Dragnea, despre care HotNews. ro a demonstrat ca a ajuns in cele din urma la fiul liderului PSD. In 2013, Guvernul Victor Ponta a emis o Hotarare de Guvern 943 prin care Insula Belina si Bratul Pavel treceau de la Apele Romane la CJ Teleorman. Hotararea era semnata de Ponta si contrasemnata, intre altii, si de Liviu Dragnea, pe atunci vicepremier.

DNA incepe urmarirea penala fata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, in afacerea Belina, locul preferat de pescuit al lui Dragnea

Procurorii DNA au dispus inceperea urmaririi penale fata de fostul presedinte al consiliului judetean Teleorman Adrian Gadea, in afacerea Belina, locul preferat de pescuit al lui Liviu Dragnea, despre care HotNews. ro a demonstrat ca a ajuns in cele din urma la fiul liderului PSD.

Fost sef al CJ Teleorman, urmarit penal pentru incheierea ilegala de contracte pentru pescuit sportiv

Adrian Ionut Gadea, secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii si fost presedinte al CJ Teleorman, este urmarit penal, fiind acuzat ca, ajutat de Mircea Dumitrescu, fost administrator public al judetului Teleorman, a incheiat ilegal trei contracte cu o firma si cu o persoana pentru inchirierea de parti din insula Belina si bratul Pavel al fluviului Dunarea, pentru cresterea pestelui pentru pescuit sportiv si agrement, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Fostul presedinte al CJ Teleorman, urmarit penal pentru abuz in serviciu, in legatura cu insula Belina

Fostul presedinte al CJ Teleorman, Gadea Adrian Ionut, este urmarit penal de procurorii anticoruptie, intr-un dosar de abuz in serviciu.

Fostul primar al sectorului 6, Cristian Poteras, urmarit penal de DNA pentru luare de mita si spalare de bani

Fostul primar al sectorului 6, Cristian Poteras, este urmarit penal de procurorii DNA pentru doua infractiuni de luare de mita si spalare de bani in forma continuata, anunta Directia Nationala Anticoruptie. Poteras este acuzat de procurorii DNA ca a pretins de la reprezentantii unei societati comerciale inregistrate intr-o tara UE suma de un milion de euro, primind de la acestia, la data de 31 iulie 2007, suma de 250. 000 euro, in schimbul emiterii autorizatiilor necesare pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar autorizatii de demolare, certificat de urbanism si autorizatii de construire).

Noi acuzatii de coruptie la Teleorman: Fostul presedinte al CJ, urmarit penal in afacerea Belina, locul preferat de pescuit al lui Dragnea (VIDEO)

Continua acuzatiile de coruptie la adresa autoritatilor din Teleorman! Fostul presedintele al Consiliului Judetean, Adrian Gadea, este urmarit penal pentru abuz in serviciu. Gadea este.

Daniel Petre, fostul sef al Finantelor Publice Prahova, condamnat la inchisoare cu suspendare intr-un dosar DNA

Daniel Petre, fostul sef al Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Prahova, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, intr-un dosar deferit justitiei de procurorii DNA Ploiesti, a decis, marti, Curtea de Apel Ploiesti. Decizia vine dupa ce, pe fond, Daniel Petre a fost achitat de judecatorii din cadrul Tribunalului Prahova.

Fostul presedinte al CJ Teleorman, pus sub acuzare de DNA pentru modul in care a inchiriat insula Belina firmei Tel Drum

Fostul presedinte al CJ Teleorman, Ionut Adrian Gadea, a fost pus sub acuzare de procurorii DNA pentru infractiunea de abuz in serviciu. Ancheta are legatura cu modul in care CJ a inchiriat firmei Tel Drum trei contracte de inchiriere avand ca obiect parti din insula Belina si bratul Pavel al fluviului Dunarea in suprafata totala de 80 ha).

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )