Libnet.ro
UNICEF

22:30

Fostul sef al DIPI, la DNA: Nicolae Gheorghe, audiat in dosarul in care este cercetat si Gabriel Oprea (VIDEO)

B1 B1,
Fostul sef al DIPI, la DNA: Nicolae Gheorghe, audiat in dosarul in care este cercetat si Gabriel Oprea (VIDEO)

Nicolae Gheorghe, fost sef al Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI), a fost chemat la DNA, informeaza B1 TV. El este urmarit penal intr-un dosar pentru complicitate la abuz in. continuă pe B1

Fostul sef al DIPI, Nicolae Gheorghe, audiat la DNA

Fostul sef al Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI), Nicolae Gheorghe, a fost chemat, marti dimineata, la audieri la Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Fostul sef al DIPI Nicolae Gheorghe, la DNA

Nicolae Gheorghe, fostul sef al Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI), s-a prezentat marti dimineata la Directia Nationala Anticoruptie, transmit televiziunile de stiri.

Fostul sef al Doi si-un sfert, la DNA pentru limuzina lui Oprea

Fostul sef al Departamentul de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI), s-a prezentat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Vom reveni cu amanunte.

Fostul sef al statului il umileste pe Vasile Blaga: Decat soldat prost sub Gorghiu, mai bine caporal sub Basescu (VIDEO)

Traian Basescu il ataca dur pe Vasile Blaga! Fostul sef de stat, l-a criticat intr-o postare pe Facebook pe copresedintele PNL. E mai bine sa fii caporal sub Basescu, decit soldat prost sub.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )