Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul sef al DNA Slobozia, eliberat conditionat

România Liberă România Liberă,
Fostul sef al DNA Slobozia, eliberat conditionat

Fostul sef al DNA Slobozia, Dumitru Cristudor, condamnat de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita si favorizarea infractorului, a fost eliberat conditionat din penitenciar, in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Fostul lider PDL Gorj, Ionel Mantog, a fost eliberat conditionat

Fostul secretar de stat in Ministerul Economiei si lider al PDL Gorj, Ionel Mantog, a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Targu-Jiu. Dupa cei trei ani petrecuti in spatele gratiilor, Mantog a.

Fostul sef ANAF, Sebastian Bodu, reclama fiscul la politie: Cand vezi 20 de masini pe banda de urgenta nu poti sa spui ca erau in misiune urgenta (VIDEO)

Scandal dupa aparitia in presa si pe site-urile de socializare a imaginilor care arata mai multe masini ale ANAF incolonate pe banda de urgenta a unei autostrazi. Chiar fostul sef ANAF, Sebastian Bodu a fost.

Traian Basescu, despre fostul sef al SRI: Niciodata nu l-am suspectat pe George Maior ca nu e bun pesedist. E loial partidului, dar e un om echilibrat

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca fostul director al Serviciului Roman de Informatii, George Maior, nu a renuntat niciodata sa fie omul PSD. Maior mi-a placut ca era echilibrat,.

Fostul sef ANAF Sorin Blejnar, audiat la Curtea de Apel Bucuresti

Sorin Blejnar, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), este audiat, azi, la Curtea de Apel Bucuresti, transmite site-ul enational. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )