Libnet.ro
UNICEF

06:00

Fostul sef al Politiei Sinaia a fost trimis in judecata, fiind acuzat ca a primit doua limuzine pentru protejarea unui patron

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al Politiei Sinaia a fost trimis in judecata, fiind acuzat ca a primit doua limuzine pentru protejarea unui patron

Fostul sef al Politiei Statiunii Sinaia a fost trimis in judecata alaturi de un alt ofiter de politie din subordinea sa si de un om de afaceri, pentru infractiuni de coruptie. Marin Tudorica este acuzat ca i-a promis omului de afaceri ca intervine, in caz de nevoie, iar drept rasplata, a primit un autoturism de lux in proprietate, iar o alta limuzina i-a fost data, gratuit, in folosinta. continuă pe Adevărul

Fostul sef al Politiei Sinaia, trimis in judecata pentru trafic de inluenta

Fostul sef al Politiei Statiunii Sinaia, Marin Tudorica, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de procurorii anticoruptie din Ploiesti, finnd acuzat de trafic de influenta, efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, si fals in declaratii, potrivit unui comunicat al DNA.

Criminalul din Ploiesti care a ucis o femeie cunoscuta pe internet a fost trimis in judecata si pentru furt. Pascale a sustras bijuterii si carduri ale victimei

Detalii ingrozitoare ies la iveala in cazul crimei produse la inceputul lunii august din Ploiesti. Dupa ce a ucis-o pe Tatiana Tudor, Vasile Pascale i-a furat bijuterii din aur, carduri bancare si doua telefoane mobile si apoi a plecat la mare cu o alta femeie.

Plagiatul, risc pentru tara: Fostul sef SRI George Maior numeste doctoratele copiate o problema la adresa securitatii nationale (VIDEO)

Doctoratele plagiate sunt un risc la adresa securitatii nationale, spune fostul sef al SRI. George Maior, in prezent ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii a raspuns mai multor.

Medic militar ORL de la Spitalul Militar, care ar fi cerut bani pentru interventii chirurgicale, trimis in judecata

Un medic militar specialist ORL a fost trimis in judecata dupa ce ar fi primit 1. 000 de euro din cei 1. 500 ceruti de la pacienti pe care urma sa ii opereze pentru infrumusetarea nasului, anunta Directia Nationala Anticoruptie.

Mihaita Nesu a fost trimis de Gigi Becali pe muntele Athos, la staretul Efrem (FOTO)

Mihaita Nesu a ajuns la Muntele Athos pentru a se ruga pentru sanatate. Fostul fotbalist ramas paralizat in urma unei accidentari la intalnit pe staretul Efrem, Egumenul Sfintei Manastiri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )