Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fostul vicepresedinte FIFA Alfredo Hawit a pledat vinovat la New York

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul vicepresedinte FIFA Alfredo Hawit a pledat vinovat la New York

Hondurianul Alfredo Hawit, fost vicepresedinte al Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), a pledat vinovat, ieri, la New York, la patru capete de acuzare, in cadrul scandalului de coruptie care a zdruncinat din temelii instanta fotbalistica mondiala, transmit surse din media. continuă pe Ziarul Bursa

Senatoarea Doina Tudor si fostul vicepresedinte al ASF, Daniel Tudor, au fost trimisi in judecata, in dosarul in care sunt cercetati in arest la domiciliu

Procurorii DNA i-au trimis in judecata pe senatoarea Doina Tudor si fostul vicepresedinte al ASF, Daniel Tudor, ambii aflati in prezent in arest la domiciliu, informeaza Mediafax. Senatoarea va.

Daniel Tudor, fostul vicepresedinte al ASF, a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Daniel Tudor, fostul vicepresedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, a fost trimis in judecata pentru luare de mita, in timp ce sotia acestuia va fi judecata pentru complicitate la luare de mita.

Un fost vicepresedinte al FIFA a recunoscut ca a luat mita

Alfredo Hawit 64 de ani), fost vicepresedinte al Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), a pledat vinovat la acuzatiile de luare de mita si obstructionarea justitiei, fapt descoperit intr-o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )