Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: 17 lucruri incredibile care spun totul despre RUSIA.

România Liberă România Liberă,
FOTO: 17 lucruri incredibile care spun totul despre RUSIA.

In ultimele luni, Rusia a fost pe primele pagini ale ziarelor din intreaga lume. La inceputul anului Jocurile Olimpice de iarna de la Soci au captat privirile a sute de milioane de oameni, iar in ultima luna, Vladimir Putin ocupa unul din rolurile principale in cazul crizei din Ucraina. Citeste si: FOTO: Cat de puternica este UCRAINA, din punct de vedere militar, si pe ce loc se afla in lume In plus, cea de-a 8-a economie a lumii nu poate fi ignorata. Aflati, din galeria foto de mai sus, . continuă pe România Liberă

16 lucruri pentru care sa-i multumim mamei

E 8 martie, ziua femeilor si mamelor. Iata 16 lucruri pentru care ar trebui sa le multumim mamelor noastre. Multumesc pentru toate momentele in care a trebuit sa fii prieten, consilier, terapeut, designer.

Boala moderna in actiune: Totul despre spondiloza cervicala

Spondiloza cervicala este una dintre cele mai des intalnite afectiuni ale persoanelor care petrec mult timp pe scaun, la birou. Spondiloza cervicala presupune modificarea oaselor, vertebrelor, a discurilor si a.

Descoperire: pesterile-martor care ofera indicii despre formarea continentelor.

O retea de pesteri descoperita pe o insula indepartata din Patagonia ar putea furniza noi informatii despre modul in care s-au format continentele Terrei, potrivit unui nou studiu realizat de cercetatori din Franta si Chile. Cercetatorii au descoperit saptamana aceasta, in timpul unei calatorii spre insula Diego de Almagro, in sud-vestul coastei statului Chile, o retea de aproximativ 20 de pesteri formate in calcar. Cercetatorii au facut scufundari pentru a ajunge la pesteri, unele avand o .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )