Libnet.ro
UNICEF

09:00

FOTO Accident cu cinci raniti pe DN17. Soferul in stare grava a fost transportat cu elicopterul la Targu Mures

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident cu cinci raniti pe DN17. Soferul in stare grava a fost transportat cu elicopterul la Targu Mures

O depasire riscanta pe o ploaie torentiala era sa bage in mormant cinci persoane duminica la pranz. Accidentul in care au fost implicate doua autoturisme s-a produs pe DN17 in apropiere de Groapa Saratii, la nici 10 kilometri distanta de municipiul Bistrita. Toate cele 5 persoane implicate au ajuns la spital, doua fiind in stare grava. continuă pe Adevărul

O femeie si fiica sa de 5 ani, lovite de un sofer beat. Cele doua sunt in stare grava

Accidentul a avut loc in localitatea Dealul Stefanitei. Femeia si-a scos fata de doar 5 ani de la gradinita si se indreptau spre casa pe marginea drumului, moment in care au fost lovite cu masina de un consatean de 45 de ani. Barbatul era beat bine. Cele doua sunt in stare grava.

Neatentia poate UCIDE! Copil de doi ani, in stare grava la un spital din Capitala dupa ce s-a oparit cu lapte

Un copil de doi ani, din localitatea vasluiana Gara Banca, a ajuns in stare grava la spital, duminica, dupa ce, intr-un moment de neatentie al parintilor, si-a tras o oala cu lapte oparit peste el, medicii.

Vaslui: Un copil de doi ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce s-a oparit cu lapte

Un copil de doi ani, din localitatea vasluiana Gara Banca, a ajuns in stare grava la spital, duminica, dupa ce, intr-un moment de neatentie al parintilor, si-a tras o oala cu lapte oparit peste el,,.

Barlad: Copil de doi ani, adus in stare grava la Bucuresti dupa ce s-a oparit cu lapte

Un copil de doi ani, din localitatea vasluiana Gara Banca, a ajuns in stare grava la spital, duminica, dupa ce, intr-un moment de neatentie al parintilor, si-a tras o oala cu lapte oparit peste el.

Vaslui: Un tanar a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost impuscat in genunchi

Un tanar de 32 de ani, din municipiul Barlad, a ajuns in stare grava la spital, duminica dupa-amiaza, dupa ce a fost impuscat in genunchi, in curtea unei locuinte, in timpul unei altercatii generale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )