Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO: Alerta: Un atacator a injunghiat sase persoane intr-un tren elvetian

România Liberă România Liberă,
FOTO: Alerta: Un atacator a injunghiat sase persoane intr-un tren elvetian

Sase persoane au fost transportate la spital cu plagi injunghiate si arsuri, dupa ce un atacator s-a napustit cu un cutit asupra pasagerilor unui tren elevetian. continuă pe România Liberă

FOTO: Alerta: Un atacator a injunghiat sase persoane intr-un tren elvetian. Politia: Un background terorist pare in acest moment destul de exagerat

Sase persoane au fost transportate la spital cu plagi injunghiate si arsuri, dupa ce un atacator s-a napustit cu un cutit asupra pasagerilor unui tren elevetian.

Elvetia:Un barbat a injunghiat sapte persoane si a provocat un incendiu intr-un tren

Autoritatile elvetiene au anuntat ca sapte persoane au fost transportate la spital cu plagi injunghiate si arsuri, dupa ce un atacator s-a napustit cu un cutit asupra pasagerilor unui tren. Se pare ca atacatorul a pornit si un mic incendiu, dupa ce a stropit un lichid inflamabil pe podeaua trenului, transmite BBC.

Atac intr-un tren din Elvetia: Sase persoane au fost ranite dupa ce un barbat, inarmat cu un cutit, a declansat un incediu in mijlocul de transport (FOTO)

Un barbat inarmat cu un cutit a declansat un incendiu intr-un tren din nord-estul Elvetiei. Sase persoane au ajuns la spital cu rani provocate de cutit si arsuri, informeaza BBC News, citand.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )