Libnet.ro
UNICEF

21:00

FOTO: Ancheta Panama Papers: Proteste de amploare in Islanda, impotriva premierului

România Liberă România Liberă,
FOTO: Ancheta Panama Papers: Proteste de amploare in Islanda, impotriva premierului

Mii de islandezi au protestat, luni, impotriva premierului islandez, Sigmundur David Gunnlaugsson, in controversa Panama Papers. Astfel, numele sefului Executivului din Islanda figureaza printre numele a 140 de responsabili din aproximativ 50 de tari care si-au disimulat averile cu ajutorul unei societati panameze de consultanta pentru companiile offshore. continuă pe România Liberă

Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova, in ancheta Panama Papers

Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova, apare in documentele Panama Papers, din care reiese ca ar fi beneficiat de pe urma a doua companii offshore, inregistrate in Insulele Britanice Virgine: Markside Holdings Limited si Chandler Group Holdings, arata jurnalistii Rise din Moldova, citati de Mediafax.

Proteste de amploare intr-o capitala europeana, dupa dezvaluirea scandalului Panama Papers

Mii de islandezi au manifestat luni impotriva premierului islandez, Sigmundur David Gunnlaugsson, implicat in scandalul Panama Papers, ancheta unor jurnalisti care au dezvaluit bunuri ale.

Parchetul rus va investiga acuzatiile de spalare de bani aduse unor apropiati ai lui Putin in scandalul Panama Papers

Parchetul rus au anuntat marti ca va lansa o ancheta cu privire la implicarea unor cetateni rusi in spalarea de bani prin intermediul unor companii offshore si firme paravan, dupa dezvaluirile aparute in scandalul Panama Papers. Anchetatorii vor verifica daca acuzatiile aduse impotriva unor afaceristi apropiati presedintelui rus Vladimir Putin sunt reale si pot constitui o baza pentru procese penale, transmite agentia de presa Reuters.

Scandalul Panama Papers, primele efecte: Anchete, cereri de demisii VIDEO

Panama Papers. Scandalul declansat de dezvaluirile privind implicarea unor lideri politici si a unor personalitati in ascunderea unor averi in paradisuri fiscale nu a ramas fara urmari. in Islanda se cere demisia premierului, in Ucraina se cere punerea sub acuzare a presedintelui ucrainean, iar in alte state, fiscul a intrat pe fir si face anchete.

Premierul Islandei a cerut dizolvarea Parlamentului dupa dezvaluirile din Panama Papers. Raspunsul presedintelui

Premierul a cerut presedintelui din Islanda sa dizolve parlamentul dupa acuzatiile ca ar fi ascuns milioane de dolari prin investitii in companii offshore, ca urmare a dezvaluirilor din Panama.

Controversa Panama Papers: Fostul sef al Executivului islandez cere demisia premierului Sigmundur David Gunnlaugsson

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, este primul politician de rang inalt care a trebuit sa raspunda, duminica, intrebarilor jurnalistilor, in controversa Panama Papers. Astfel, numele sefului Executivului din Islanda figureaza printre numele a 140 de responsabili din aproximativ 50 de tari care si-au disimulat averile cu ajutorul unei societati panameze de consultanta pentru companiile offshore.

Controversa Panama Papers: Premierul Islandei, primul politician de rang inalt luat la intrebari de jurnalisti

Premierul Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, este primul politician de rang inalt care a trebuit sa raspunda, duminica, intrebarilor jurnalistilor, in controversa Panama Papers. Astfel, numele sefului Executivului din Islanda figureaza printre numele a 140 de responsabili din aproximativ 50 de tari care si-au disimulat averile cu ajutorul unei societati panameze de consultanta pentru companiile offshore.

VIDEO Proteste masive laReykjavik, premierul Islandei se va confrunta cu o motiune de cenzura din cauza dezvaluirilor din Panama Papers. Nu exista dovezi caGunnlaugsson ar fi facut vreo ilegalitate

Premierul Islandei este sub o imensa presiune pentru a-si da demisia dupa ce documente din Panama Papers au aratat ca sotia sa a detinut o companie offshore cu o posibila creanta de milioane de euro asupra sistemului bancar al tarii - intrat in colaps acum cativa ani. Oponentii sai spunand ca este vorba de un conflict de interese major, scrie The Guardian.

Panama Papers: Fiscul olandez va deschide o ancheta dupa scurgerile de informatii, chiar daca numele personalitatilor din aceasta tara nu au fost inca publicate

Olanda va deschide o ancheta dupa ce scurgerile masive de informatii cunoscute sub numele de Panama Papers au zguduit o lume intreaga, potrivit Ministerului Finantelor, arata agerpres. ro. Fiscul va.

Elvetia exclude deocamdata o ancheta legata de dezvaluirile Panama Papers

Autoritatile elvetiene nu au deocamdata in vedere o ancheta in legatura cu scurgerea masiva de date care leaga institutii bancare si financiare din aceasta tara de tranzactii offshore, a anuntat luni biroul procurorului general de la Berna, in urma asa-numitelor dezvaluiri Panama Papers privind conturi detinute de 140 de responsabili politici sau personalitati din intreaga lume in paradisuri fiscale si care au provocat o unda de soc mondiala, transmite DPA, citata de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )