Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cantareata Fergie a devenit mama pentru prima data.

România Liberă România Liberă,
FOTO Cantareata Fergie a devenit mama pentru prima data.

Cantareata americana Fergie a devenit joi mama pentru prima data. Ea a nascut un baietel de 3. 5 kilograme, anunta DailyMail. Fergie si sotul ei, actorul Josh Duhamel, au ales un nume destul de neobisnuit pentru copil. Baietelul se va numi Axl Jack Duhamel, la fel ca solistul trupei Guns N Roses, rocker-ul Axl Rose. Citeste si FOTO: ELENA BASESCU, pe ultima suta de metri . Vezi cand va deveni MAMICA Fergie si-a rezervat un salon VIP la spital unde sa se recupereze dupa interventia . continuă pe România Liberă

Cantareata Fergie a devenit pentru prima data mama

Fergie, solista grupului The Black Eyed Peas, a devenit joi mama pentru prima data, dand nastere unui baietel. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al sotului ei, actorul Josh Duhamel, scrie.

Valoarea de piata a Facebook a depasit pentru prima data 100 miliarde de dolari

Valoarea de piata a Facebook a depasit pentru prima data pragul de 100 miliarde de dolari, datorita increderii investitorilor ca reteaua de socializare isi poate majora in continuare veniturile obtinute din publicitatea pe smartphone-uri si tablete.

Valoarea de piata a Facebook a depasit pentru prima data 100 MLD. de dolari

Valoarea de piata a Facebook a depasit pentru prima data pragul de 100 miliarde de dolari, datorita increderii investitorilor ca reteaua de socializare isi poate majora in continuare veniturile obtinute din publicitatea pe smartphone-uri si tablete.

VIDEO Zapada si ploaie in desertul Atacama, pentru prima data in ultimii 30 de ani

Locuitorii din Desertul Atacama, cea mai arida zona de pe pamant, au fost martorii unui fenomen meteorologic care i-a luat pe nepregatite. Pentru prima data in ultimii 30 de ani a nins in regiune, dar solul desertic s-a amestecat cu stratul de zapada si a creat alunecari de teren care au ajuns pana la marginea oraselor.

Livia Graur de la Prima TV a devenit mama

Livia Graur 27 de ani), prezentatoarea rubricii Meteo de la Prima TV, a nascut pe 23 august la Spitalul Municipal din Bucuresti.

Michael Buble, tatic pentru prima data la 37 de ani! CLICK pentru prima fotografie cu micutul Noah!

Michael Buble si sotia lui, Luisiana Lopilato, au devenit ieri parinti pentru prima data. Luisiana a adus pe lume un baietel la o maternitate din Vancouver, Canada, iar micutul a primit nota 10 la nastere si parintii I-au gasit deja un nume potrivit: Noah. Continue reading .

GALERIE FOTO Prezentarea eroilor de la Super Kombat, pe ruinele vechii Cetati de Scaun

Adversarii de la Superkombat New Heroes, organizata in premiera, la Targoviste, in fosta Cetate de Scaun, s-au privit pentru prima data fata in fata inainte de a-si imparti pumni si picioare in aceasta seara. Luptatorii au efectuat cantarul oficial la Curtea Domneasca.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )