Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Catalin Predoiu sustine ca Guvernul ar vrea sa cumpere pentru Tarom avioane rusesti in loc de Airbus sau Boeing

România Liberă România Liberă,
FOTO. Catalin Predoiu sustine ca Guvernul ar vrea sa cumpere pentru Tarom avioane rusesti in loc de Airbus sau Boeing

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook ca a auzit o informatie din piata care spune ca Guvernul ar vrea sa cumpere pentru Tarom avioane rusesti Sukhoi 100 pentru ca ar fi mai ieftine fata de Airbus 320 sau Boeing. continuă pe România Liberă

Catalin Predoiu: Romania ar putea cumpara pentru Tarom avioane rusesti pe motiv ca sunt mai ieftine decat Airbus sau Boeing

Catalin Predoiu scrie pe pagina personala a unui site de socializare despre o informatie din piata care spune ca prin capetele unora trece ideea de a cumpara pentru Tarom avioane rusesti Sukhoi 100, pe motiv.

Guvernul vrea sa momeasca Qatar Airways, Emirates, Etihad si Turkish Airlines sa investeasca la Tarom si Aeroporturi Bucuresti

Guvernul va incerca sa incheie un parteneriat cu operatorul aerian Qatar Airways pentru modernizarea aeroportului Otopeni si relansarea Tarom, avand discutii in aces sens si cu Turkish Airlines, Emirates si Etihad, aflate insa deocamdata doar intr-o faza exploratorie, a anuntat premierul Victor Ponta.

Guvernul vrea sa modernizeze aeroportul Otopeni

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Guvernul va incerca sa incheie un parteneriat cu operatorul aerian Qatar Airways pentru modernizarea aeroportului Otopeni si relansarea Tarom, avand discutii in aces sens si cu Turkish Airlines, Emirates si Etihad, informeaza Mediafax.

Guvernul vrea sa listeze actiuni la aeroportul Otopeni, portul Constanta, Hidroelectrica, Romtelecom

Guvernul intentioneaza sa listeze in acest an sau cel mai tarziu anul viitor, la bursele din Bucuresti si Londra, actiuni ale aeroportului international Bucuresti-Otopeni, portului Constanta, Hidroelectrica si Romtelecom, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit surselor din presa.

Guvernul vrea sa listeze actiuni la aeroportul Otopeni, portul Constanta, Hidroelectrica, Romtelecom

Guvernul intentioneaza sa listeze in acest an sau cel mai tarziu anul viitor, la bursele din Bucuresti si Londra, actiuni ale aeroportului international Bucuresti-Otopeni, portului Constanta, Hidroelectrica si Romtelecom, a declarat premierul Victor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )