Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTO Cea mai veche fabrica de tigari de pe teritoriul Romaniei devine ruina dupa ce e neglijata de proprietar

Adevărul Adevărul,
FOTO Cea mai veche fabrica de tigari de pe teritoriul Romaniei devine ruina dupa ce e neglijata de proprietar

De la peste 20 de milioane de tigarete si trabucuri realizate in primii ani de functionare, cea mai veche fabrica de tigari de pe teritoriul actualei Romanii, cea de la Timisoara, a ajuns o ruina, fiind parte a unor interese imobiliare. Primaria Timisoara ameninta proprietarul actual cu amenzi si plangeri penale pentru a rezolva situatia. continuă pe Adevărul

Cea mai veche fabrica de tigari de pe teritoriul Romaniei devine ruina dupa ce e neglijata de proprietar

De la peste 20 de milioane de tigarete si trabucuri realizate in primii ani de functionare, cea mai veche fabrica de tigari de pe teritoriul actualei Romanii, cea de la Timisoara, a ajuns o ruina, fiind parte a unor interese imobiliare. Primaria Timisoara ameninta proprietarul actual cu amenzi si plangeri penale pentru a rezolva situatia.

Guvernul vrea sa introduca internet broadband pe tot teritoriul Romaniei cu bani de la Uniunea Europeana

Guvernul isi propune sa introduca pana la jumatatea lui 2015 internet broadband pe tot teritoriul Romaniei, adica si in zonele in care operatorii privati nu sunt dornici sa investeasca, printr-un proiect major, la scara nationala Ro-NET.

Mahmoud Abbas condamna Holocaustul ca fiind cea mai odioasa crima impotriva umanitatii. Declaratia liderului palestinian, un apel la pace

Presedintele palestinian Mahmoud Abbas a condamnat duminica genocidul evreilor descrindu-l drept cea mai odioasa crima impotriva umanitatii, transmite AFP. Declaratia liderului palestinian, una fara precedent, pare sa fie o mana intinsa catre Israel, la cateva zile dupa ce negocierile de pace au esuat.

TIME: Beyonce, personalitatea cea mai influenta

Ca in fiecare an, revista Time alege personalitatea cea mai influenta din lume. Iar in acest an, in varful clasamentului se afla Beyonce.

Dacia, cea mai solida crestere din grupul Renault

Veniturile Renault au scazut cu 0,1% in primul trimestru, la 8,26 miliarde euro, din cauza aprecierii euro pe pietele valutare, in pofida vanzarilor mai mari de autoturisme. Chiar si asa, Dacia a inregistrat cea mai rapida crestere dintre marcile.

A fost vanduta cea mai scumpa masina din China: Hongqi L5

Cea mai scumpa masina chinezeasca produsa vreodata a fost vanduta recent pentru un om de afaceri din Beijing. Limuzina Hongqi L5, destinata deminitarilor chinezi, a fost scoasa la vanzare pentru nu mai putin de cinci milioane de yuani, ceea ce reprezinta echivalentul a 580. 000 de euro, relateaza BBC.

Spania a inregistrat cea mai mare crestere economica din ultimii sase ani, in primul trimestru

Spania a inregistrat in primul trimestru o crestere economica de 0,4%, potrivit estimarii bancii centrale. Cresterea este cea mai rapida din ultimii sase ani si dubla fata de trimestrul anterior, cu toate.

Alba Iulia, nominalizata pentru cea mai buna destinatie a anului la evenimentul industriei hoteliere din Romania

Orasul Alba Iulia a fost nominalizat la categoria categoria Cea mai buna destinatie a anului in cadrul galei Hotel Tourism Leisure, cel mai important eveniment din industria hoteliera, a turismului si ospitalitatii din Romania.

New York Times: Republica Moldova e cea mai curajoasa natiune din lume

Daca ar fi o competitie olimpica pentru cea mai curajoasa natiune de pe glob, medalia de aur ar putea fi luata cu usurinta de Moldova, noteaza editorialistul Nicholas Kristof de la New York Times.

FOTOGALERIE Cea mai reprezentativa uzina Volvo implineste 50 de ani

Cea mai reprezentativa uzina a marcii auto premium suedeze Volvo, Torslanda, implineste joi, 24 aprilie, 50 de ani de la inaugurarea oficiala, care a avut loc pe 24 aprilie 1964, in urma unor lucrari de constructie care au durat cinci ani. In cei 50 de ani uzina a produs 6. 729 automobile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )