Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTO Cei mai buni pompieri din tara se intrec la Ramnicu Valcea, in finala Campionatului de atletism si cros

Adevărul Adevărul,
FOTO Cei mai buni pompieri din tara se intrec la Ramnicu Valcea, in finala Campionatului de atletism si cros

63 de pompieri din aproape toate judetele tarii participa la Campionatul de atletism si cros Cupa Asociatiei Sportive a Pompierilor din Romania, competitie organizata la Ramnicu Valcea de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) . continuă pe Adevărul

Chef Nicolas Boussin, unul dintre cei mai renumiti patiseri din lume, a revenit la Bucuresti pentru a prepara deserturi frantuzesti originale, pregatite cu Grand Marnier

Bucuresti, 14 aprilie 2014 Cu putin inainte de sarbatorile pascale, Chef Nicolas Boussin, ambasadorul culinar Grand Marnier si unul dintre cei mai renumiti patiseri din lume, a revenit la Bucuresti pentru a propune si pregati noi retete de deserturi frantuzesti, realizate atent cu Grand Marnier, lichiorul creat dupa o reteta unica.

Cel mai tare selfie. Cei mai bogati oameni din lume, intr-o singura poza

Moda selfie-urilor pare sa fi intrat pe sub pielea celor mai seriosi oameni din lume. Asa se face ca Bill Gates, Charlie Munger si Warren Buffett au acceptat sa intre in cadru, in timp ce realizatoare TV Becky.

Expozitii de masini retro, in trei orase din tara

In acest weekend, in trei orase din tara - Baia Mare, Brasov si Constanta - vor avea loc expozitii de automobile retro, organizate de Retromobil Club Romania. Proprietarii broscutelor Kafer, posesorii de Dacia si soferii de masini de epoca isi vor expune automobilele in pietele centrale din orase, in perioada 9-11 mai.

Cei mai controversati magistrati din Craiova. Judecatorul Bogdan Diaconescu l-a eliberat pe ucigasul cu , iar Laurentiu Anghel a ascuns spaga primita la saltea

Judecatorii Laurentiu Anghel si Bogdan Diaconescu au fost arestati in anul 2011 pentru comiterea infractiunii de luare de mita si trafic de influenta. Magistratii au fost condamnati la inchisoare cu execuatre pe data de 30 ianuarie 2014. Sentinta data de inalta Curte de Justitie si Casatie este definitiva.

Programe de depistare a hipoacuziei, in cinci spitale din tara

Hipoacuzia va putea fi depistata de la nastere, in cinci spitale din tara si Bucuresti, prin dotarea unitatilor cu aparate de testare a auzului la nou-nascuti. Proiectul derulat de Asociatia Audiosofia este unul din cele noua programe care vor fi finantate, in proportie de aproximativ 85%, de Fundatia Orange.

Bloomberg: Romania, unul dintre cele mai mari centre din Europa pentru specialisti IT

Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din UE pentru afaceri IT, datorita fortei de munca bine pregatite si costurilor scazute, in contextul unui deficit urias de specialisti la nivel european, ceea ce ar putea oferi economiei romanesti.

Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

Americanul Andre Agassi, a declarat, joi, intr-un interviu acordat unei publicatii din Singapore, ca spaniolul Rafael Nadal este cel mai bun tenisman din istoria tenisului, inaintea elvetianului Roger Federer, care detine recordul de 17 titluri de Grand Slam.

Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

Americanul Andre Agassi, a declarat, joi, ca spaniolul Rafael Nadal este cel mai bun tenisman din istoria tenisului, inaintea elvetianului Roger Federer, informeaza ibtimes. co. in. Pentru mine Nadal este numarul.

Bloomberg: Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din Europa pentru specialisti IT

Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din UE pentru afaceri IT, datorita fortei de munca bine pregatite si costurilor scazute, in contextul unui deficit urias de specialisti la nivel european,.

Leul a ajuns la cea mai buna cotatie din ultimele sase luni in raport cu euro

Leul a ajuns la cea mai buna cotatie din ultimele sase luni in raport cu euro. Banca Nationala a anuntat pentru astazi un curs de referinta de 4,4340 lei pentru un euro. Dimineata, cotatiile euro au scazut .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )