Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cei mai iscusiti elevi au fost premiati la Concursurile Scolare pe Calificari Profesionale

Adevărul Adevărul,
FOTO Cei mai iscusiti elevi au fost premiati la Concursurile Scolare pe Calificari Profesionale

Pe 19 mai au fost desemnati cei mai buni elevi bucatari, coafori, coafori stilisti, frizeri, cosmeticieni, ospatari si mecanici auto la Concursurile Scolare pe Calificari Profesionale organizate de Fundatia invatamantului Preuniversitar al Cooperatiilor Mestesugaresti Spiru Haret. continuă pe Adevărul

Mai multi elevi si profesori din Drobeta Turnu Severin, depistati cu TBC. Medicii au declansat o ancheta

Medicii epidemiologi au declansat, vineri, anchete la doua scoli din Drobeta Turnu Severin, dupa ce mai multi elevi si profesori au fost depistati cu tuberculoza.

A murit unul dintre cei mai apreciati fotografi de razboi din lume

Stanley Greene, unul dintre cei mai apreciati fotografi de razboi din lume, a murit la varsta de 68 de ani, informeaza Agerpres. Greene a fost de cinci ori laureat al World Press Photo, remarcandu-se.

SUA: Cei mai mari bogatasi ai lumii au pierdut 35 miliarde dolari din cauza turbulentelor politice

Cei mai bogati oameni ai lumii au pierdut 35 de miliarde de dolari, dupa ce Bursa de pe Wall Street a inchis sedinta de miercuri in scadere puternica, pe fondul turbulentelor provocate de presupusele legaturi ale presedintelui Donald Trump cu Rusia si de concedierea directorului FBI, James Comey, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Unul dintre cei mai influenti oameni din Malaysia, arestat la Bucuresti. Consulul tarii sale a venit personal la proces

Un multimilionar malaysian de origine indiana, convertit la islam, a fost arestat de curand la Bucuresti si a ajuns joi in fata judecatorilor Curtii de apel la cererea justitiei americane. Barbatul es.

Halep si o surpriza uriasa: nici cei mai infocati sustinatori ai Simonei nu se asteptau la asa ceva

Simona Halep 4 WTA) da semne puternice ca in acest an poate castiga, in sfarsit, un turneu de Mare Slem. Mai ales ca Serena Williams lipseste, iar Maria Sharapova poate rata si ea French Open.

Cum verifici daca pestele cumparat este proaspat. Sfaturile unuia dintre cei mai cunoscuti blogeri culinari din Romania

Aradeanul Cristian Borod are unul dintre cele mai cunoscute bloguri culinare din Romania. Nascut dintr-o joaca, bucatarmaniac. ro prezinta retete, dar si sfaturi practice pentru bucatarie. Cum stim daca pestele este proaspat este un exemplu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )