Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO Cel mai vechi Homo Sapiens din Europa descoperit in Muntii Banatului: o corcitura intre omul modern si cel neandertalian de acum 40.000 de ani

Adevărul Adevărul,
FOTO Cel mai vechi Homo Sapiens din Europa descoperit in Muntii Banatului: o corcitura intre omul modern si cel neandertalian de acum 40.000 de ani

Intr-o pestera din Muntii Banatului, in apropiere de Anina, s-au descoperit cele mai vechi ramasite din Europa ale omului modern. continuă pe Adevărul

FOTO Cel mai vechi Homo sapiens din Europa descoperit in Muntii Banatului: o corcitura intre omul modern si cel neandertalian de acum 40.000 de ani

Intr-o pestera din Muntii Banatului, in apropiere de Anina, s-au descoperit cele mai vechi ramasite din Europa ale omului modern.

Subiectele Zilei: Baronul PSD de Buzau incasa spaga cu excavatorul; Reteta perfecta prin care primea legal bani de la firmele de casa; Prima autostrada ecologica din Romania, care va fi traversata de ursi; Cel mai vechi Homo Sapiens din Europa descoperit

Judecatorul Horatius Dumbrava: DNA si SRI au facut istorie pentru Romania si acest lucru va ramane. Judecatorul Horatius Dumbrava, membru. Cum se poate transforma ajutorul militar trimis in zone de conflict in comert cu arme in Europa. Cu cat mai inevitabil pare a se desena.

Cel mai vechi caz de deces in timpul nasterii, descoperit in Siberia

O echipa de arheologi a anuntat descoperirea unui schelet preistoric apartinand unei tinere femei care a murit in timpul nasterii, impreuna cu cei doi gemeni pe care urma sa-i aduca pe lume. Scheletul are aproximativ 8. 000 de ani si este cel mai caz cunoscut de deces in timpul nasterii si, totodata, cel mai vechi caz documentat de sarcina gemelara.

Cel mai vechi horoscop din lume

Cel mai vechi horoscop din lume nu-si are originile in Grecia Antica, asa cum multa vreme s-a crezut. Babilonienii, care aveau cunostinte solide cu privire la sistemul astrologic, au creat cele 12 semne zodiacale pe care le cunoastem astazi.

Schumacher si Alonso intra in cel mai mare scandal financiar din istorie

Michael Schumacher si Fernando Alonso sunt sportivii aflati pe lista scandalului mondial Swiss Leaks, cel in care filiala elvetiana a bancii HSBC este acuzata ca a comis evaziune fiscala in valoare de 120 de miliarde de dolari, sfatuindu-si si sprijinindu-si activ clientii cum sa isi foloseasca ilegal banii.

Romanul Geo Da Silva face furori in Spania un nou hit si 4 piese in cel mai puternic top radio din Peninsula Iberica!

Creatia artistica vine din inspiratie, din mediul inconjurator, dar si de la oamenii din jur, iar atunci cand ai pe.

GALERIE FOTO. Henri Coanda, locul 4 in topul aeroporturilor din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

In topul aeroporturilor din Europa care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian anul trecut, Aeroportul International Henri Coanda s-a clasat pe locul patru, la categoria intre 5 si 10 milioane de pasageri, se arata in clasamentul realizat de Airports Council International-Europe.

Perchezitii DNA la Ministerul Fondurilor Europene. Eugen Teodorovici: Este vorba despre proiecte mai vechi

UPDATE: Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, in cadrul unei interventii telefonice la postul B1Tv, ca este vorba despre proiecte mai vechi, vizate de procurorii anticoruptie, adaugand ca.

Cel mai frumos copil din lume

Uite-l. Acolo, langa toboganul rosu. Nu, nu cel cu bluza galbena, e copilul cu bluza mov. Exact, cel care se urca acum pe scara si incearca saopausorufffstai ca a reusit pana la urma sa coboare cu bine. Da, el este, cel mai frumos copil din lume!.

Cel mai bun fotbalist de la Cupa Africii nu este de la campioana

Mijlocasul Christian Atsu, finalist cu nationala Ghanei, a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Africii pe Natiuni. Ghanezul a primit si premiul pentru cel mai frumos gol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )