Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cele mai neasteptate locuri in care oamenii au fost surprinsi in timp ce faceau sex

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai neasteptate locuri in care oamenii au fost surprinsi in timp ce faceau sex

S-au mai intalnit cazuri in care unele cupluri nu au mai avut rabdare sa ajunga in intimitatea unei case si sa faca amor departe de ochii curiosilor. Pe de alta parte, exista exhibitionistii avizi sa se desfasoare in vazul tuturor alaturi de partenerii lor. Ce nu se intampla atat de des este sa auzi ca unii porumbei au fost surprinsi in timp ce pacatuiau intr-un turn cu ceas, pe sinele de cale ferata sau pe masina politiei. continuă pe Adevărul

Ministerul Educatiei: Peste 72.600 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare, cele mai ...

Miniserul Educatiei Nationale informeaza ca peste 72. 600 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare au fost inregistrate de luni pana joi, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Iasi, Suceava si Constanta, noteaza Mediafax. Inscrierea la clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015 a inceput in 24 februarie, parintii putand completa cererea-tip atat online, cat si la unitatea de invatamant. Citeste si: Cum sa driblezi regulile la inscrierea in clasa pregatitoare Potrivit .

Cele mai bune tablete pe care le poti cumpara acum cu mai putin de 700 de lei

Desi ritmul de crestere din anii trecuti s-a mai diminuat, piata tabletelor inca este una tentanta si aflata intr-o continua dezvoltare. Chiar daca cele mai ravnite modele raman cele de varf, exista si modele atat ale companiilor romanesti cat si ale.

Bitcoin in pericol? Unul dintre cele mai importante site-uri de schimb pentru moneda virtuala a fost inchis

Milioane de dolari investiti in bitcoin sunt in pericol, dupa ce unul din cele mai populare site-uri de schimb, Mt. Gox, a devenit indisponibil, scrie CNN. Rata de schimb a bitcoin a atins un prag minim, din.

Maria Grapini, ministrul cu cele mai mari probleme cu gramatica, sustine ca a fost olimpica la limba romana

Maria Grapini se lauda ca stapaneste gramatica limbii romane la perfectie si chiar spune ca a fost olimpica la limba romana. O contrazic serios multiplele greseli gramaticale pe care ministrul le-a facut.

Cele mai tari smartphone-uri lansate la Mobile World Congress 2014

Editia din acest an a targului de tehnologie Mobile World Congress a starnit si mai mult interesul publicului larg, iar in centrul atentiei au fost si de aceasta data noile smartphone-uri dotate cu cele mai noi tehnologii in domeniu. Am incercat sa.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti decide joi soarta a trei dintre cele mai controversate proiecte urbanistice din ultimii ani: Pasajul rutier pe sub Palatul Parlamentului, blocul de langa Ateneul Roman si turnul de pe Dorobanti

Consiliul General al Municipiului Bucuresti decide joi soarta a trei dintre cele mai controversate proiecte urbanistice din ultimii ani: Pasajul rutier pe sub Palatul Parlamentului, blocul de langa Ateneul Roman si turnul de pe la intersectia Caii Dorobanti cu str. Mihai Eminescu. Toate aceste proiecte au fost aspru criticate de societatea civila.

Peste 22.300 de cereri depuse in prima zi de inscriere in pregatitoare, cele mai multe in Bucuresti si Iasi

Peste 22. 300 de cereri au fost inregistrate in prima zi de inscriere in clasa pregatitoare, pana la ota 20. 00, cele mai multe in Bucuresti si judetele Iasi, Constanta, Suceava si Timis, potrivit Ministerului Educatiei.

Top 12 cele mai impresionante orase-fortareata din lume

De-a lungul istoriei, unele orase au fost imprejmuite de ziduri impozante, cu scopul de a le feri de inamici. De la Ierusalim ori Dubrovnic si pana la Toledo sau Xian, ADPM iti prezinta astazi 12 dintre cele mai frumoase orase-fortareata ale lumii.

8 moduri in care oamenii fericiti isi incep dimineata

Dimineata este foarte importanta. Este fundatia pe care se construieste restul zilei. Modul in care iti incepi dimineata poate sa determine modul in care va arata ziua intreaga. Iata 8 moduri in care oamenii fericiti.

Cele mai importante beneficii ale rodiei

Deliciosul fruct rosu este o sursa inepuizabila de antioxiodanti, fiind una dintre cele mai bune armenaturale pe care le poti avea in lupta pentru combaterea cancerului. Si nu este motiv pentru care trebuie sa mananci rodie!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )