Libnet.ro
UNICEF

12:30

FOTO: Chipurile oamenilor din DAGHESTAN. Cea mai saraca provincie sovietica, in 1933

România Liberă România Liberă,
FOTO: Chipurile oamenilor din DAGHESTAN. Cea mai saraca provincie sovietica, in 1933

Nici o alta provincie ruseasca nu seamana cu Daghestan si nici nu a semanat vreodata. Nici macar in 1933, cand au fost realizate fotografiile din galeria de mai sus. continuă pe România Liberă

FOTO La Arad s-a deschis cea mai mare zona de entertainment dintr-un centru comercial

In Galleria Arad a fost deschisa cea mai mare zona de entertainment din regiune. Mai exact, investitia GTC Romania in amenajarea zonei de entertainment din Galleria Arad s-a ridicat la un milion de euro.

FOTO+ VIDEO Un politist din Arges care a salvat doua femei de la moarte a primit cea mai inalta distinctie a MAI

Vlad Florian Alexandru, politistul care la sfarsitul lunii trecute s-a aruncat in flacari pentru a salva doua femei, a primit cea mai inalta distinctie a Ministerului de Interne, Placheta de Onoare a MAI.

Cea mai mare zi de shopping online va fi in China, pe 11 noiembrie. Cum a fost construit un eveniment de marketing uimitor de profitabil

Cea mai mare zi de shopping online din lume nu e Cyber Monday-ul american, ci o sarbatoare chinezeasca in cinstea. singuratatii. Pe 11 noiembrie gigantul online Alibaba estimeaza ca pe platformele sale se vor vinde produse de peste 8 miliarde dolari, ceea ce inseamna un avans de 42% fata de anul trecut. Cum a reusit Alibaba sa determine zeci de milioane de chinezi ca e cool sa faca shopping online pe 11 11 si cat de mare e sarbatoarea, puteti citi in articol.

Cea mai scumpa casa din SUA, scoasa la vanzare

Cea mai scumpa casa din Statele Unite a fost scoasa la vanzare. Imobilul costa 195 de milioane de dolari, are 12 dormitoare si 23 de bai. Suprafata construita este aproape 5 mii de metri patrati si.

FOTO Cea mai noua provocare, camera de evadare

Un joc inspirat din filmele de actiune, in care participantii trebuie sa scape dintr-o camera cu ajutorul unor unor indicii, devine tot mai pupolar printre tinerii din Romania dornici de aventuri.

Calin Popescu Tariceanu: Cea mai importanta resursa a Romaniei este cea umana

Calin Popescu Tariceanu considera ca cel mai important potential al Romaniei este resursa umana. Invitat la emisiunea Secvential, fostul premier a declarat ca Romania va avansa enorm, in cazul in care.

Cea mai buna ciorba de porc cu tarhon

Este o reteta care nu mai are nevoie de nici un fel de comentariu si poarta semnatura regretatului Radu Anton Roman. Ea poate fi gasita in cartea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti.

Cea mai puternica armata despre care nu s-a auzit niciodata

Emiratele Arabe Unite isi incordeaza muschii militari intr-o haotica post-Primavara araba, din Orientul Mijlociu.

Cat costa sedintele foto pentru vedete din America fata de cele din Romania

Pictorialele cu vedete pe care le admirati in reviste reprezinta munca unei echipe intregi fomata din fotografi, hairstylisti, make-up artisti, stilisti vestimentari si tot felul de asistenti. Costurile difera insa ca de la cer la pamant in Romania fata de Hollywood.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )