Libnet.ro
UNICEF

14:00

FOTO Cine sunt cele patru victime ale tragediei din Siutghiol, unde s-a prabusit elicopterul SMURD

Adevărul Adevărul,
FOTO Cine sunt cele patru victime ale tragediei din Siutghiol, unde s-a prabusit elicopterul SMURD

Doi piloti din cadrul Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Interne si doua cadre medicale SMURD Constanta au murit dupa ce elicopterul in care se aflau s-a prabusit, luni seara, in lacul Siutghiol din judetul Constanta. Cei patru se intorceau dintr-o misiune aero-medicala. Ministerul de Interne a anuntat ca raportul privind acest incident va fi prezentat premierului Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Elicopter prabusit. Trupurile celor patru victime, depuse la capela SJU Constanta

Sicriele cu trupurile neinsufletite ale celor patru victime ale accidentului aviatic produs in judetul Constanta au fost luate de familii de la morga si duse la capela Spitalului Judetean de Urgenta SJU), informeaza Mediafax.

Marile semne de intrebare ale tragediei de pe lacul Siutghiol

Patru persoane au murit cu zile in urma parbusirii elicopterului SMURD. Martorii oculari acuza interventia tardiva si ineficienta a autoritatilor. Toate cele patru persoane aflat in elicopterul care s-a prabusit, luni dupa-amiaza, in lacul Siutghiol din Mamaia, au murit. Procurorii militari din cadrul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti si criminalistii au demarat o ancheta pentru a stabili vinovatii. Oamenii acestia au murit cu zile, asa cum spunea un martor al tragediei, din cauza incompetentei criminale a autoritatilor. Un intreg aparat administrativ s-a balbait, a actionat ineficient, cu intarziere si se face responsabil de decesul celor din elicopter, care au supravietuit accidentului si care au strigat disperati, minute in sir, dupa ajutor.

inca doua victime ale accidentului aviatic din Constanta, aduse la mal

Inca doua victime ale prabusirii elicopteruluiSMURD in lacul Siutghiol dinMamaia au fost aduse la mal, relateazaB1 TV. Este vorba de un barbat caruia i se acorda primul ajutor. Acesta este.

Toate cele patru persoane de la bordul elicopterului SMURD au decedat

Toate cele patru persoane aflate in elicopterul SMURD care s-a prabusit, luni dupa-amiaza, in lacul Siutghiol si-au pierdut viata, ultima persoana recuperata de scafandri, la aproximativ 12 ore de la prabusirea aparatului de zbor, fiind asistenta.

FOTO Toate cele patru persoane aflate la bordul elicopterului SMURD prabusit in lacul Siutghiolsi-au pierdut viata

Doi piloti din cadrul Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Interne si doua cadre medicale SMURD Constanta au murit dupa ce elicopterul in care se aflau s-a prabusit, luni seara, in lacul Siutghiol din judetul Constanta. Cei patru se intorceau dintr-o misiune aero-medicala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )