Libnet.ro
UNICEF

15:15

FOTO. Cluj: 1.000 de lampioane tricolore pentru Regele Mihai

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cluj: 1.000 de lampioane tricolore pentru Regele Mihai

Peste 3. 000 de clujeni au participat la un eveniment inedit, in centrul orasului. 000 de lampioane tricolore au fost lansate in cinstea Regelui Mihai I al Romaniei din Piata Unirii din Cluj. continuă pe România Liberă

De ziua sa, Regele Mihai I invita toti romanii la Palatul Elisabeta

Regele Mihai I invita romanii la evenimentul Porti Deschise, care va avea loc la Palatul ElisabetaMajestatea Sa Regele Mihai I ii invita pe toti romanii din tara si din Republica Moldova, care doresc sa-i.

Regele Mihai I invita romanii la evenimentul Porti Deschise, pe 19 noiembrie, la Palatul Elisabeta

Regele Mihai I ii invita pe romanii din tara si din Republica Moldova care doresc sa ii ureze La multi ani, cu ocazia zilei de nastere si a zilei onomastice, pe 19 noiembrie, la evenimentul Porti Deschise.

Viata de film a generalului Ioan Birisiu: a fost coleg de scoala cu Regele Mihai si a fost trecut in rezerva din cauza unor afirmatii care au picat prost comunistilor

Ioan Birisiu are 89 de ani si o poveste de viata demna de un film. Generalul a adunat amintiri din perioada interbelica, atunci cand l-a cunoscut pe Regele Mihai I, din perioada comunista, cand a fost trecut in rezerva din cauza unor afirmatii care i-au suparat pe socialisti, dar si din democratie, cand viata i s-a mai domolit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )