Libnet.ro
UNICEF

16:30

FOTO Concursul CELOR MAI NEOBISNUITE MUSTATI.

România Liberă România Liberă,
FOTO Concursul CELOR MAI NEOBISNUITE MUSTATI.

Campionatul European al Mustatilor si al Barbilor a avut loc weekendul acesta, in estul Frantei, potrivit publicatiei britanice Daily Mail. Concurentii, peste 100 de barbati de pe intreg continentul, s-au intalnit la Wittersdorf, langa Mulhouse, ca sa participe la competitie. Cei mai multi dintre acestia au purtat costume si palarii extravagante, care sa le completeze infatisarea neobisnuita. Mai jos puteti vedea o galerie foto a celor mai iesiti din comun barbati din Europa. continuă pe România Liberă

FOTO Cele mai neobisnuite trenuri.

De obicei, trenurile nu reprezinta decat un mijloc plictisitor de a ajunge dintr-un loc intr-altul. Exista, insa, si exceptii. Galeria de mai sus reuneste cele mai neobisnuite trenuri din lume, potrivit flavorwire. com. Palatul Versailles, pe sine Un tren al sistemului de transport RER din Paris a fost transformat intr-o replica a Palatului Versailles. Sculpturi aurite, picturi detaliate pe tavan, Sala Oglinzilor si Galeria Bataliilor - toate acestea se regasesc si in interiorul trenului, .

Romania ocupa locul 42 in topul celor mai libere economii din lume

Hong Kong ofera cea mai mare libertate economica din lume, cu un scor de 8,90 din 10, iar Romania se claseaza pe locul 42 cu un scor de 7,27 intr-un clasament realizat de institutul canadian de cercetare.

Romania, locul 42 in topul celor mai libere economii din lume.

Hong Kong ofera cea mai mare libertate economica din lume, cu un scor de 8,90 din 10, iar Romania se claseaza pe locul 42 cu un scor de 7,27 intr-un clasament realizat de institutul canadian de cercetare Fraser, potrivit Agerpres. Potrivit raportului anual Economic Freedom of the World, cele mai libere economii din lume sunt Hong Kong, Singapore, Noua Zeelanda, Elvetia, Australia si Canada la egalitate) Bahrein, Insulele Mauritius, Finlanda si Chile. La polul opus se situeaza Venezuela, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2351 seconds )