Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cum a aparut Victor Ponta la prima intalnire oficiala dupa revenirea din Turcia

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum a aparut Victor Ponta la prima intalnire oficiala dupa revenirea din Turcia

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a postat pe contul sau de Facebook mai multe fotografii de la conferintaItaly Romania: Building Together, la care a participat si premierul Victor Ponta. Premierul apare in mai multe fotografii, din care se pot observa ca si-a ras mustata, dar a pastrat barba. continuă pe Adevărul

VIDEO + FOTO. Cum arata Victor Ponta, dupa operatia si recuperarea in Turcia

Premierul Victor Ponta s-a intors, miercuri, in Romania, dupa operatia suferita la genunchi, la o clinica din Turcia, acum aproape cinci saptamani. Seful Guvernului a ajuns, in carje, nebarbierit, cu barba si mustata, la Palatul Victoria, unde a fost intampinat la intrare de premierul interimar Gabriel Oprea si liderul interimar al PSD, Rovana Plumb.

GALERIE FOTO. Cum arata Victor Ponta cu barba, cioc si perciuni, dar fara mustata

Cum inainte de operatia din Turcia, Ponta nu prea a fost vazut cu barba, acum premierul a ales sa nu se rada si aparut la intalnire cu cioc, barba si perciuni, dar si foarte bronzat.

Cazul plagiatului lui Gabriel Oprea: copy-paste dupa Victor Ponta

Au aparut primele similitudini dintre cazul posibilului plagiat al lui Gabriel Oprea si cel dovedit al premierului Victor Ponta. O prima comisie, numita politic, s-a pronuntat neasteptat de repede, in timp ce Universitatea Bucuresti continua investigatia.

Avocata lui Victor Ponta, la DNA

Avocata premierului Victor Ponta a ajuns, joi dimineata la DNA. Reporterul Antena 3, Berta Popescu, a explicat ca, cel mai probabil, aceasta a venit pentru a stabili o eventuala intalnire a lui Victor Ponta cu.

FOTO. Cum l-a concediat Wikipedia pe Victor Ponta. Ce scrie Google despre premierul Romaniei

Dupa modificarea paginii de Wikipedia si motorul de cautare Google l-a indexat pe Victor Ponta ca fost prim-ministru al Romaniei.

FOTO. Victor Ponta S-A iNTORS in tara. Cand isi reia locul in fruntea Guvernului

Victor Ponta s-a intors in Romania si a mers, miercuri dimineata, la Guvern, el putand fi vazut intrand, in carje, in Palatul Victoria, inainte de sedinta Executivului.

Victor Ponta, scrisoare catre Klaus Iohannis: Premierul solicita reluarea atributiilor, incepand de joi (FOTO)

Premierul Victor Ponta i-a trimis miercuri o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis prin care solicita sa isi reia atributiile incepand de joi, informeaza B1 TV. in scrisoarea citata, Ponta mentioneaza ca.

Victor Ponta are un mesaj pentru romanii care l-au sustinut. Vezi prima fotografie cu premierul in spitalul din Istanbul

La doua ore de la aparitia publica, premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj pentru romanii care l-au sustinut cat a fost internat, dar si pentru medicii turci care l-au ingrijit. Multumesc tuturor.

Victor Ponta S-A iNTORS in tara. Unde a mers prima oara

Victor Ponta s-a intors in Romania si a mers, miercuri dimineata, la Guvern, el putand fi vazut intrand, in carje, in Palatul Victoria, inainte de sedinta Executivului.

FOTO. Andrei, fiul premierului Ponta, a venit la Guvern cu un skateboard in mana

Andrei Ponta, fiul premierul Victor Ponta, a venit, miercuri, la Guvern, avand in mana un skateboard.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )