Libnet.ro
UNICEF

12:30

FOTO. Cum pleaca obiectele de patrimoniu din tara. Sute de pietre de mina, carate cu duba peste granita

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cum pleaca obiectele de patrimoniu din tara. Sute de pietre de mina, carate cu duba peste granita

Un barbat din Baia mare s-a ales cu dosar penal, dupa ce politistii de frontiera de la Satu Mare au descoperit ca acesta incerca sa iasa din tara cu nu mai putin de 249 pietre de mina. Omul intentiona sa le transporte in Austria, fara a detine documentele legale in acest sens. continuă pe România Liberă

Traderi din Romania exporta grau din tara vecina ca fiind romanesc

Graul bulgaresc va fi exportat in acest an de comercianti de cereale din tara noastra, care il achizitioneaza de pe piata vecina, dar expediaza prin portul Constanta catre terti, sustin reprezentanti din sectorul agricol din Bulgaria, citati de publicatia Standart News.

Starbucks deschide in septembrie a zecea cafenea din tara noastra

Starbucks deschide in septembrie o cafenea in complexul de birouri Novo Park din nordul Capitalei, dezvoltat de compania Genesis Development, detinuta de omul de afaceri Liviu Tudor, aceasta fiind a zecea unitate de pe piata locala si a opta din Bucuresti, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Revin ploile. Atentionarea meteorologica de vreme rea pentru mai multe zone din tara

Din dimineata zilei de marti, 22 iulie, pana in seara zilei de miercuri, 23 iulie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata, la inceput in Banat si Crisana, apoi in Oltenia,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )